(ÇÖZÜLDÜ)Bilgisayarın güncellemelerini sournsuz yapan bi program var mı ? MSI GL73 RAIDER

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Bu dediğim programı dene dostum olduysa haber ver

Pc deki bütün eksik ve güncel olnayan sürücüleri yükler
❤❤❤
kankam şuan yaptım yaptım dediğim taradım şöyle bi sorun var bir çoğu update olması gerekiyor ama update diyorum karşıma bir çok download seçeneği çıkıyor biri 2mb biri 8mb çok fazla ama hangisini indirmem gerektiğini bilmiyorum yanlış indirip de zarar vermekten korkuyorum açıkcası
Post automatically merged:

canım kardeşim DRİVER BOOSTER HARİCİ YAZMIŞIM ORAYA İŞE YARAMADI BERBAT ETTİ YAZMIŞIM HANİ KONUYU HİÇ OKUMUYORSUNUZ GİBİ CANLARIM KARDEŞLERİM :D

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
kankam şuan yaptım yaptım dediğim taradım şöyle bi sorun var bir çoğu update olması gerekiyor ama update diyorum karşıma bir çok download seçeneği çıkıyor biri 2mb biri 8mb çok fazla ama hangisini indirmem gerektiğini bilmiyorum yanlış indirip de zarar vermekten korkuyorum açıkcası

canım kardeşim DRİVER BOOSTER HARİCİ YAZMIŞIM ORAYA İŞE YARAMADI BERBAT ETTİ YAZMIŞIM HANİ KONUYU HİÇ OKUMUYORSUNUZ GİBİ CANLARIM KARDEŞLERİM :D
yeni gördüm :D başka bir şey yazdım onun yerine

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Bak şimdi sürücü güncellemeden pc ne bir zarar gelmez korkma
Ordaki listede de en başta gözüken en güncel sürümdür
Ekran kartı güncellemerini nvdia nın ana sayfasından kendi ekran kartı midelini seçip yüklemeni tavsiye ederim
♦️❤❤❤♦️

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Bak şimdi sürücü güncellemeden pc ne bir zarar gelmez korkma
Ordaki listede de en başta gözüken en güncel sürümdür
Ekran kartı güncellemerini nvdia nın ana sayfasından kendi ekran kartı midelini seçip yüklemeni tavsiye ederim
♦❤❤❤♦
tamamdır en download dedikten sonra en üstte olanı inidricem hep sadece Nvida yı siteden ayarlarım inteli falan yine ordan yapayım mı sence bu arada bunlar bitince driver solition online ı kurayım mı :D biraz fazla soru sordum ama sinirim bozuldu yeni bilgisayar sırf bi oyunu açamadım diye format attım geri dönüşü de silmişim meğerse

Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Valla Bu Driverları Sistemin Neyse Ona Göre Kurman İyi Olur Güncellemeler Önemli ..

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Güncellemeleri kontrol etmek ve otomatik olarak indirmek için özel bir program yüklemeniz gerektiğini düşünüyorum
Ahmed bende senin banlanman gerektiğini düşünüyorum kardeşim şakamısın sen

Dostum driveridentifier var bu siteden bunun programını indir güvenlidir
Sonra bunun programını kur pc ni tarayıp sana eksik yada güncel olmayan sürücüleri gösterir ve güncelle imkanı verir bunu tavsiye ederim fakat
En iyi sürücü güncelleme yapan program driver solition online/offline programıdır
Başta dediğim programı dene derim
❤❤❤
bir sorun daha bunları indirdim iyi hoş zip içinde dosyalar nereye atmam gerekiyor bunları

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Ahmed bende senin banlanman gerektiğini düşünüyorum kardeşim şakamısın sen

bir sorun daha bunları indirdim iyi hoş zip içinde dosyalar nereye atmam gerekiyor bunları
Rar dosyalarını bir yere atmıcaksın onların içinde sürücü setupları var onları çalıştır yüklesin bu kadar dostum zor birşey değil
♦️❤❤❤♦️

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...