C++'da Dll Injector yapıyorum. Ama bu sorunu çözemedim. Size sormak istedim. Özellikle C++ bilen var ise yardımcı olsun lütfen.
Hatalar:
C++ argument of type "BOOLEAN *" is incompatible with parameter of type "BOOLEAN"
NTSTATUS RtlAdjustPrivilege(ULONG,BOOLEAN,BOOLEAN,BOOLEAN)
Eğer eklemeyi unuttuğum birşey varsa, daha detaylı yardım edebilecek varsa lütfen bana discord'dan ulaşsın.
Ama istek atıp bırakmayın haber verin görmeyebilirim. Discord: lithé#3735
Sorunu Çözdüm. Hatayı yaşayan olursa diye söylüyorum,
extern "C" NTSTATUS NTAPI RtlAdjustPrivilege(ULONG Privilege, BOOLEAN Enable, BOOLEAN CurrentThread, BOOLEAN Enabled);
Bu kısımdaki son BOOLEAN, PBOOLEAN olmalı. Gözümden kaçmış. Konu kilitlenebilir.
C++:
extern "C" NTSTATUS NTAPI RtlAdjustPrivilege(ULONG Privilege, BOOLEAN Enable, BOOLEAN CurrentThread, BOOLEAN Enabled);
#define SE_DEBUG_PRIVILEGE 20
BOOLEAN buff;
RtlAdjustPrivilege(SE_DEBUG_PRIVILEGE, TRUE, FALSE, &buff);
Hatalar:
C++ argument of type "BOOLEAN *" is incompatible with parameter of type "BOOLEAN"
NTSTATUS RtlAdjustPrivilege(ULONG,BOOLEAN,BOOLEAN,BOOLEAN)
Eğer eklemeyi unuttuğum birşey varsa, daha detaylı yardım edebilecek varsa lütfen bana discord'dan ulaşsın.
Ama istek atıp bırakmayın haber verin görmeyebilirim. Discord: lithé#3735
Post automatically merged:
Sorunu Çözdüm. Hatayı yaşayan olursa diye söylüyorum,
Bu kısımdaki son BOOLEAN, PBOOLEAN olmalı. Gözümden kaçmış. Konu kilitlenebilir.
Son düzenleme: