Çağımızın Hastalığı
Seçkin Üye
AntiVirüs programı kullanmıyorum ve Windows Defender devre dışı.anti virüsü falan kapa tekrar indir bir daha dene belki sürümle ilgilidir güncelleme aldıktan sonra düzelir
güncelleme bekelyin o zaman belki de rebornda bir sorun vardırAntiVirüs programı kullanmıyorum ve Windows Defender devre dışı.
Aşama aşama yazar mısın? Çünkü öyle yaptığımı sanıyorum, belki de yanlış yapıyorumdur.Öyuna girdikten sonra scripti başlat öyle açılıyor şuanlık
Aynı hatanı alıyorum.Arkadaşlar merhaba. LazySharp güncelleneceği için aktif değil fakat LPReborn scriptini çalıştırırken bir hata karşıma çıkıyor
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Ve sitede "İşlem Bekleniyor" diyor.
Çözümü nedir?
aynı hata bende de var bulamadım çözümünüArkadaşlar merhaba. LazySharp güncelleneceği için aktif değil fakat LPReborn scriptini çalıştırırken bir hata karşıma çıkıyor
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Ve sitede "İşlem Bekleniyor" diyor.
Çözümü nedir?
Oyun başladıkdan sonra çalıştırınca olmuş çoğunlukda, ama bende çökdü.aynı hata bende de var bulamadım çözümünü
bazıları da antreman modunda açılıyor sıralıda açılmıyor diyorOyun başladıkdan sonra çalıştırınca olmuş çoğunlukda, ama bende çökdü.
çözdüm oyun açıkken açıcan hileni o açılana kadar oyuna girmen gerekicek.bazıları da antreman modunda açılıyor sıralıda açılmıyor diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?