[ÇÖZÜLDÜ]No Grass Ve No Recoil Çalışmaması Yardım! (Videolu)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Herkese selamlar,
Videolarda da gösterdiğim üzere her ikisinde de herhangi bir çalışma belirtisi görüntülenmiyor sorun benim emülatörümde mi?
Denediklerim ;
"İşletim sistemi değiştirdim (win7 , win10)
"Farklı bir bilgisayarda denedim
"Yönetici olarak çalıştırdım (sırayla denedim sonra hepsini yönetici olarak açtım)
"2 silah aldım
"tek silah aldım

No grass videosu :

No Recoil videosu :

Yardım etmeyi deneyen herkese şimdiden Teşekkürler
Saygılar.

ÇÖZÜM ; huhacixx21

No grass için c.e nin settings kısmına gel ordan extra seç oradaki bütün kutucukları seç ve C.e tekrardan başlatıp dene

Son düzenleme:
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Cidden mazenin hilesini beklemek yerine işletim sistemi mi değiştirdin bunlar için
amacım aslında hile yapmak değil bir şeyler öğrenmekti ama bunlar çalışmayınca bilgisayarımda mı bir sorun var diye düşündüm, çünkü bu durumdayken bir şeyler öğrendikten sonra uygulamaya kalksam çalışmayabilirdi...
Anlatabildim mi ?

Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Kardeşim o değerin nasıl değişeceğini ben biliyorum fakat sakın o değerleri değiştirme ban yersin benim ana hesap gitti 50 lvl di

Düşüncelerimle Beni Başbaşka Bırakın
Banlı Üye
7 HİZMET YILI
No grass için c.e nin settings kısmına gel ordan extra seç oradaki bütün kutucukları seç ve C.e tekrardan başlatıp dene

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Kesinlikle aradığım cevap buydu, Teşekkür ederim çalıştırabildim sanırım Ce nin kernel sürümünü windows ile uyumlu çalışmasını gerektiren seçenekler sayesinde oluyor, Sağolasın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...