Seçkin Üye
No grass için c.e nin settings kısmına gel ordan extra seç oradaki bütün kutucukları seç ve C.e tekrardan başlatıp dene
amacım aslında hile yapmak değil bir şeyler öğrenmekti ama bunlar çalışmayınca bilgisayarımda mı bir sorun var diye düşündüm, çünkü bu durumdayken bir şeyler öğrendikten sonra uygulamaya kalksam çalışmayabilirdi...Cidden mazenin hilesini beklemek yerine işletim sistemi mi değiştirdin bunlar için
Oyunu aç menüdeyken inject etc.beyler hileyi loaderda kapanıkken mi yükliyim
Öğrenmek için soruyorum hocam kullanmak için değil anlatabilir misin ?Kardeşim o değerin nasıl değişeceğini ben biliyorum fakat sakın o değerleri değiştirme ban yersin benim ana hesap gitti 50 lvl di
Kesinlikle aradığım cevap buydu, Teşekkür ederim çalıştırabildim sanırım Ce nin kernel sürümünü windows ile uyumlu çalışmasını gerektiren seçenekler sayesinde oluyor, Sağolasın.No grass için c.e nin settings kısmına gel ordan extra seç oradaki bütün kutucukları seç ve C.e tekrardan başlatıp dene
Rica ederim krdsmKesinlikle aradığım cevap buydu, Teşekkür ederim çalıştırabildim sanırım Ce nin kernel sürümünü windows ile uyumlu çalışmasını gerektiren seçenekler sayesinde oluyor, Sağolasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?