[ÇÖZÜLDÜ] Windows 10 22H2'den 21H2'ye nasıl düşürülür?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
3
Sosyal
4 HİZMET YILI
Sitedeki Valorant hilesini kullanmak istiyorum ama hile 21H2 desteklediği için kullanamıyorum. 22H2'den 21H2'ye nasıl geri dönebilirim?

Not: Bilgisayarımı daha yeni formatladım, yaklaşık 4-5 saat oluyor.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
1669442620055.png

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

site bu bu şeyleri secerekten indirlebilirsin

Seçkin Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Sitedeki Valorant hilesini kullanmak istiyorum ama hile 21H2 desteklediği için kullanamıyorum. 22H2'den 21H2'ye nasıl geri dönebilirim?

bro bence döndürmektense ilk önce sitede seçkin üye olmaya çalış sonrasında bak çünkü ozamana kadar fix yiyebilir dt olabilir her şey olabilir boşa çekmiş olma

Seçkin Üye
Ödüller
3
Sosyal
4 HİZMET YILI
bro bence döndürmektense ilk önce sitede seçkin üye olmaya çalış sonrasında bak çünkü ozamana kadar fix yiyebilir dt olabilir her şey olabilir boşa çekmiş olma
oda var ama seçkin üye olsamda kullanamıyıcam ki yine bunu yapmam gerekecek

Hacklendiniz El Sallayin
Banlı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Fortmatla bence en iyisi

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
oda var ama seçkin üye olsamda kullanamıyıcam ki yine bunu yapmam gerekecek
valorant hilesi onaylı uye gerelktirior ne diyonuz
Post automatically merged:

ben windows iso downloader indiriyorum sonra zaten çözensin çok faydalı bir uygulama

Seçkin Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
yok deil bence zaten bi hile biliyorum silent aimli bedava ondada esp falan var artık çöğu hile beleş spoofer paralı
kanka bildiğin hilenin güvenliğini sorgulamaya kullanmadan başladım bile şu cümlenle ayrıca herjes biliyor ki saçma olmasının nedeni forumda 3 buçuk milyon kullanıcı var ve belki de en az 3 milyonu onaylı üyedir basit hesaplamayla bunlar lol ve valo için geliyor ve düşünsene yani 3 milyon valoya erişimli üye (valo oynamıyorum)

Seçkin Üye
Ödüller
3
Sosyal
4 HİZMET YILI
valorant hilesi onaylı uye gerelktirior ne diyonuz

ben windows iso downloader indiriyorum sonra zaten çözensin çok faydalı bir uygulama
bende iso dosyası indirdim şimdi flasha yazdırıp tekrar formtat atmam gerekecek

kanka bildiğin hilenin güvenliğini sorgulamaya kullanmadan başladım bile şu cümlenle ayrıca herjes biliyor ki saçma olmasının nedeni forumda 3 buçuk milyon kullanıcı var ve belki de en az 3 milyonu onaylı üyedir basit hesaplamayla bunlar lol ve valo için geliyor ve düşünsene yani 3 milyon valoya erişimli üye (valo oynamıyorum)
doğru hesaplama ama Memory Hackers mücadeleyi seviyor sanırım ki hile hala undetected gerçi yakında patlar büyük ihtimal

Seçkin Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
bende iso dosyası indirdim şimdi flasha yazdırıp tekrar formtat atmam gerekecek

doğru hesaplama ama Memory Hackers mücadeleyi seviyor sanırım ki hile hala undetected gerçi yakında patlar büyük ihtimal
mücadeleyle alakası yok belliydi zaten onaylı üye olucağı herkes dt dt diye ağlayıp durduğu için süper üyeden seçkine ordan da onaylıya düştü

Seçkin Üye
Ödüller
3
Sosyal
4 HİZMET YILI
mücadeleyle alakası yok belliydi zaten onaylı üye olucağı herkes dt dt diye ağlayıp durduğu için süper üyeden seçkine ordan da onaylıya düştü
Anti hileyle kafa kafayalar valonun her güncelleminden hemen sonra onlarda güncelliyor

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
heidoc ındir ordan ıstedıgın surumu sec ıso yu indir formatla knk

Üye
Ödüller
1
Sosyal
4 HİZMET YILI
inteernetten windows 10 21h2 yazıyorsun iso olarak yüklüyorsun sonra rufusdan usb flash belleğe yazdırıyorsun sonra anakart biosundan usb ile başlatıyorsun kurulumunu yapıyorsun.

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...