Seçkin Üye
bro bence döndürmektense ilk önce sitede seçkin üye olmaya çalış sonrasında bak çünkü ozamana kadar fix yiyebilir dt olabilir her şey olabilir boşa çekmiş olmaSitedeki Valorant hilesini kullanmak istiyorum ama hile 21H2 desteklediği için kullanamıyorum. 22H2'den 21H2'ye nasıl geri dönebilirim?
Not: Bilgisayarımı daha yeni formatladım, yaklaşık 4-5 saat oluyor.
oda var ama seçkin üye olsamda kullanamıyıcam ki yine bunu yapmam gerekecekbro bence döndürmektense ilk önce sitede seçkin üye olmaya çalış sonrasında bak çünkü ozamana kadar fix yiyebilir dt olabilir her şey olabilir boşa çekmiş olma
sürümü düşürmek için illa format gerkeiyor mu?oda var ama seçkin üye olsamda kullanamıyıcam ki yine bunu yapmam gerekecek
Gerekiyorsürümü düşürmek için illa format gerkeiyor mu?
valorant hilesi onaylı uye gerelktirior ne diyonuzoda var ama seçkin üye olsamda kullanamıyıcam ki yine bunu yapmam gerekecek
ben windows iso downloader indiriyorum sonra zaten çözensin çok faydalı bir uygulamaSitedeki Valorant hilesini kullanmak istiyorum ama hile 21H2 desteklediği için kullanamıyorum. 22H2'den 21H2'ye nasıl geri dönebilirim?
kanka onaylı üye olmuş ben de yeni gördüm çok saçmaoda var ama seçkin üye olsamda kullanamıyıcam ki yine bunu yapmam gerekecek
yok deil bence zaten bi hile biliyorum silent aimli bedava ondada esp falan var artık çöğu hile beleş spoofer paralıkanka onaylı üye olmuş ben de yeni gördüm çok saçma
Adamlar herkes kullanabilsin diye uğraşıyor sanırım bilmiyorum bendekanka onaylı üye olmuş ben de yeni gördüm çok saçma
kanka bildiğin hilenin güvenliğini sorgulamaya kullanmadan başladım bile şu cümlenle ayrıca herjes biliyor ki saçma olmasının nedeni forumda 3 buçuk milyon kullanıcı var ve belki de en az 3 milyonu onaylı üyedir basit hesaplamayla bunlar lol ve valo için geliyor ve düşünsene yani 3 milyon valoya erişimli üye (valo oynamıyorum)yok deil bence zaten bi hile biliyorum silent aimli bedava ondada esp falan var artık çöğu hile beleş spoofer paralı
bende iso dosyası indirdim şimdi flasha yazdırıp tekrar formtat atmam gerekecekvalorant hilesi onaylı uye gerelktirior ne diyonuz
Post automatically merged:
ben windows iso downloader indiriyorum sonra zaten çözensin çok faydalı bir uygulama
doğru hesaplama ama Memory Hackers mücadeleyi seviyor sanırım ki hile hala undetected gerçi yakında patlar büyük ihtimalkanka bildiğin hilenin güvenliğini sorgulamaya kullanmadan başladım bile şu cümlenle ayrıca herjes biliyor ki saçma olmasının nedeni forumda 3 buçuk milyon kullanıcı var ve belki de en az 3 milyonu onaylı üyedir basit hesaplamayla bunlar lol ve valo için geliyor ve düşünsene yani 3 milyon valoya erişimli üye (valo oynamıyorum)
mücadeleyle alakası yok belliydi zaten onaylı üye olucağı herkes dt dt diye ağlayıp durduğu için süper üyeden seçkine ordan da onaylıya düştübende iso dosyası indirdim şimdi flasha yazdırıp tekrar formtat atmam gerekecek
Post automatically merged:
doğru hesaplama ama Memory Hackers mücadeleyi seviyor sanırım ki hile hala undetected gerçi yakında patlar büyük ihtimal
Anti hileyle kafa kafayalar valonun her güncelleminden hemen sonra onlarda güncelliyormücadeleyle alakası yok belliydi zaten onaylı üye olucağı herkes dt dt diye ağlayıp durduğu için süper üyeden seçkine ordan da onaylıya düştü
doğru diyosun ama bi lpreborn kadar uzun süre dayanıcağını zannetmiyorumAnti hileyle kafa kafayalar valonun her güncelleminden hemen sonra onlarda güncelliyor
https://memoryhackers.org/redirect?...hZGd1YXJkLm5ldC9wdWJsaWMucGhwP2xhbmc9dHItVFI=Sitedeki Valorant hilesini kullanmak istiyorum ama hile 21H2 desteklediği için kullanamıyorum. 22H2'den 21H2'ye nasıl geri dönebilirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?