[Çözüldü] Wolftü Client FXDB

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
1 : Windows Defander Veya Başka Bir Virüs Programı Kullanıyosanız 
(Görev Yöneticisi > Hizmetler > Kullanınılanın Virüs Programı Durdur)=Windows Defender i Kendi Menü'sün dende Durdurun.
2 : Denetim Masası Sistem ve Güvenlik > Güvenlik Duvarı > Güvenlik Duvarını Etkin leştir Veya Devre Dışı Bırak'tan İkisini de Kapatın.
3 : C++ 2012-2013-2014-2015 i kurmanın bi amacı yok (C++ 2017 ŞART!)1 kez kursanız bile Sonuç 1-2 Güne Geri aynı oluyo 
Not : Oyunu Sil Yükle Hata'sın dada Kurulu olan dizine gidip Jo-ygame Silin Sonra Heryerden iyice silince Denetim masasından Kaldırın Oda Tamam dır . 

Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın.
Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
ne için anlamadım ama sağol genede :D

Üye
9 HİZMET YILI
Benim sorunum bununla ilgili deilde wolftü almanyaya hile ile girerken you ıs name banned dio neden

Üye
9 HİZMET YILI
Oldu eyw reis adamsınız

Çok güvenilir olmuş güncel

Usta bende yine aynı oldu

Oyunu silip yeniden yüklesem olur mu

A L G O S
Seçkin Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
saol yararlı konu ama bu dediğin çalışmıyo 1 : Windows Defander Veya Başka Bir Virüs Programı Kullanıyosanız
(Görev Yöneticisi > Hizmetler > Kullanınılanın Virüs Programı Durdur)=Windows Defender i Kendi Menü'sün dende Durdurun. bu çözüm var ama çalışmıyo diğerlerini bilmiyom

Süper Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
C++ gerek var yeni çıkan 2017 yüklenmezse fxdb hatası veriyor nerden biliyorsun diyorsan teknikerden yardım alarak çözdük.

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
yiitgven7s' Alıntı:
C++ gerek var yeni çıkan 2017 yüklenmezse fxdb hatası veriyor nerden biliyorsun diyorsan teknikerden yardım alarak çözdük.
Kardeşim ben c++2017 bulamadım hiç bir yerde eğer biliyorsan sana zahmet link atabilir misin?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...