cözüldü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
1
1 HİZMET YILI
Merhabalar elimde injector var Ama Hani Bunların içini görmek istiyorum Satma amacım yok mesela injectorun ismini değiştirdim içine girerken umuskaal desin Key oluşturma yeri ben olusturayim random olsun yada Hani birşey girince açılsın kod bilgim yok Şimdi bilgin olmadan yapamazsın demeyin hani 2-3 adımlık İsim degistirme şeyleri yapamazmiyim

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Elinde sadece injectorun olması hiç bir şeyi değiştirmez. Kod yazmaktan önce kod okumayı öğrenmelisin ki neleri değiştirmen gerektiğini bilmelisin. Maalesef böyle büyük işleri en azından hilelerin veya oyunların mimarisini bilmeden yapmak aşırı zor.

Üye
Ödüller
1
1 HİZMET YILI
Elinde sadece injectorun olması hiç bir şeyi değiştirmez. Kod yazmaktan önce kod okumayı öğrenmelisin ki neleri değiştirmen gerektiğini bilmelisin. Maalesef böyle büyük işleri en azından hilelerin veya oyunların mimarisini bilmeden yapmak aşırı zor.
Hocam sadece Key sitesini ve Hilenin ismindeki Yeri degistircem Bunu yapamazmiyim hani Bilgim olmasına gerek yok Bence değil mi arkadaşıma atcam Benim yaptığımı sansin diye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...