#ÇÖZÜLDÜ.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Selamlar,

Bu mesajı, benim düştüğüm hataya düşmemeniz ve forumlarda "Melfay" adıyla dolaşan, Discord'da Avois Software (Private Solutions) olarak geçen şahıslara paranızı kaptırmamanız için yazıyorum. "Perm Spoofer" diye sattıkları şey bilgisayarımdaki diğer oyunları bozdu, "Garanti" verdikleri Fortnite'ta banımı kaldırmadı, üstüne destek istediğimde "last yesking" (Salih) isimli şahıs tarafından planlı bir şekilde kışkırtılıp mağdur edildim.

Olayın en başından sonuna kadar tüm süreci kanıtlarıyla aşağıya bırakıyorum.

1. Forum Üzerinden İletişim ve Satın Alım (5 Ocak)

Satıcı (Melfay), beni forum üzerinden buldu. Konularında "formatsız ban kaldırırız" gibi iddialı laflar ediyorlardı. İletişime geçtik, bana spooferın "Temp" (geçici) olmadığını, tek seferlik "Perm" (kalıcı) işlem olduğunu garanti ettiler. 5 Ocak tarihinde ödemeyi yapıp hizmeti aldım. [Kanıt 1 - Forum Profili]: [Kanıt 2 - Satın Alım ve Garanti]: ve

2. 18 Ocak: LoL Sorunu ve Vanguard Hatası

İşlemi yaptıkları 5 Ocak tarihinden 18 Ocak'a kadar sadece Fortnite oynadığım için bir sorun fark etmedim. Ancak 18 Ocak günü arkadaşlarımla LoL girmek istediğimde Vanguard hata vermeye başladı. Hata kaynağı: xinputv1a.sys isimli bir dosya. Bu dosya, tam olarak onların işlemi yaptığı tarih ve saatte (05.01.2026 - 21:47) sistemime girmiş. Yani kendi yazılımlarının attığı driver. [Kanıt 3 - Dosya Tarihi ve Varlığı]: [Kanıt 4 - Vanguard Hatası]: ve

3. "VGC Servisi" Sorusu ve İnkar Politikası

LoL hatası için araştırma yaptığımda çözümün "vgc" servisini açmak olduğunu gördüm. Spoofer bozulmasın diye işimi garantiye alıp nezaketen kendilerine ticket açtım, durumu sordum. Ekran görüntüsü atıp "Bu dosya yüzünden hata alıyorum, servisi açsam sorun olur mu?" dememe rağmen; kendi yazılımlarının attığı dosyayı "Biz kurmadık, o driver bizimle alakalı değil, sen yüklemişsin" diyerek inkar ettiler. 5 Ocak'tan beri PC'ye başka bir şey yüklemediğim halde beni yalancı çıkarmaya çalıştılar. [Kanıt 5 - İnkar Mesajları]: ve

4. Fiyasko: Fortnite'tan da Ban Yedim!

LoL sorununu geçiştirdiler, "Bizim driver değil" yalanını söylediler. Neyse dedim, Fortnite oynarım. Ancak olaydan 3 gün sonra asıl bomba patladı: Garanti verdikleri Fortnite'tan da ban yedim. Yani "sadece Fortnite için aldın" dedikleri ürün bile çalışmadı. Durumu ilettiğimde ise tavırları şuydu: "Ben sana Fortnite için sattım, LoL'e girememen veya bilgisayarın stabilitesinin bozulması beni ilgilendirmez." [Kanıt 6 - Umursamazlık]: ve

5. Sonuç: Tahrik, Kışkırtma ve Olayın Kopması

Hem PC'deki diğer oyunları bozdular (Vanguard hatası), hem Fortnite banı kalkmadı, hem de destek istediğimde "last yesking" (Salih) isimli yetkili dalga geçip beni kışkırtmaya başladı. Bu şahsın amacı çok açıktı: Sorunu çözmek yerine beni çileden çıkarıp, kendilerine küfür ettirmek ve böylece "Bakın müşteri bize küfür etti, o yüzden hizmeti kesiyoruz" savunmasına sığınmaktı. Uzun uğraşlar sonucu beni o raddeye getirdiler, ben de hak ettikleri cevabı verip sunucudan ayrıldım. Haklıyken haksız duruma düşürmeye çalışan toksik bir zihniyetleri var.

ÖZET: Avois Software / Melfay pişmanlıktır.

1. Kendi yükledikleri driverı inkar ediyorlar.
  2. PC'nizdeki diğer oyunların (LoL/Valorant) bozulmasını umursamıyorlar.
  3. Fortnite banını kaldırmada başarısızlar (Tekrar ban yedim).
  4. Destek istediğinizde sizi tahrik edip banlıyorlar.
Paranızı çöpe atmayın.

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
@Typh XYZ Tüm yazışmaları okudum merak etmeyin dün açılmış konu görmemişim kusura bakmayın temiz formatı atıp spoofer'ı da attıktan sonra bilgisayarınızda fortnite oynarken herhangi bir 3. parti yazılım kullandınız mı hocam yoksa temiz mi oynadınız bunun cevabını verirseniz gerisini ben halledeceğim.

Üye
@Typh XYZ Tüm yazışmaları okudum merak etmeyin dün açılmış konu görmemişim kusura bakmayın temiz formatı atıp spoofer'ı da attıktan sonra bilgisayarınızda fortnite oynarken herhangi bir 3. parti yazılım kullandınız mı hocam yoksa temiz mi oynadınız bunun cevabını verirseniz gerisini ben halledeceğim.
Temiz oynadım hocam asla hile kullanmadım fortniteta ban yememin sebebi metin 2 de bot açmamdı ardından ban yedim arkadaşlara zaten bunları satın alırken söylemiştim

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
@melfay Alıcıya ücretinin iadesini sağlamanız bekleniyor aksi takdirde kalıcı olarak forumdan uzaklaştırılacaksınız.

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
daha kanıt olmadan nasıl ban yediğini bilmeden iade güzelmiş majorun arkadaşısın galiba :/
Gerekli kanıtlar sunulmuş detaylı şekilde "major" kullanıcısı ile herhangi bir sohbetimiz bulunmamaktadır yersiz imanıza gerek yok saygınızı aşmayınız eğer ekleyeceğiniz bir şey varsa ekleyin gereksiz polemik yaratmayın.

🎯 The Best Provider 🎯
Seçkin Üye
Ödüller
2
Sosyal
2 HİZMET YILI
daha kanıt olmadan nasıl ban yediğini bilmeden iade güzelmiş majorun arkadaşısın galiba :/
Kanıtlar incelenmiş sadece sizin dışınızda herkes kimin haklı olduğunu görüyor kimseyle bir bağım yok her zaman haklının yanında durdum hatta sorabilirsin başka birinin hakkını ararken yasaklandığım zamanlarda oldu sana tavsiyem tanıdığın diye doğrudan şaşma haklı neyse onu söyle.

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
@melfay Gün sonuna kadar vaktiniz var iadeyi sağlamanız için sağlamadığınız takdirde kalıcı olarak forumdan uzaklaştırılacaksınız.

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Satıcıya tanınan süre dolmuş olup, kendisine verilen bu süreyi lehine değerlendirmediği tespit edilmiştir. Bu nedenle ilgili kişi forumumuzdan kalıcı olarak uzaklaştırılmıştır. Bundan sonra söz konusu kişiyle hiçbir şekilde alışveriş yapılmaması önemle rica olunur. Unutulmamalıdır ki yönetim olarak kötü niyetli satıcıların her zaman karşısındayız ve üyelerimizin benzer durumlarda detaylı ve somut kanıtlarla konu açarak haklarını aramaları büyük önem taşımaktadır. Tarafsız hareket edilerek, mağduriyetleri en adil şekilde gidermek adına elimizden gelen tüm çabayı göstermeye devam ediyoruz. Yaşanan durum nedeniyle alıcıya geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, tüm üyelerimize iyi geceler ve iyi forumlar diliyoruz.

Forum Yönetimi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...