Uzman Üye
Arkadaşlar bu zaten bilindik bir şey, script kullanan herkesin verdiği bir nasıl desem bedel. Evet FPS'imizden vererek script kullanıyoruz. Bu da script kullanırken kullanmaya utanmıyor musun diyenlere diyebileceğimiz bir şey. "Gardaş biz kullanıyoruz da bedel ödedik öyle kullanıyoruz."
Deme hakkımız bence var neyse gel, gelelim konumuza.
Ben bu oyununu 250 MB ekran kartı ile de oynadım 500'le de oynadım. 2 GB ile de oynadım, 6 GB ile de 8 GB ile de oynamaktayım.
Çoğumuzda böyle oynadık zaten neyse.
Eğer 2 GB bir ekran kartıyla oynarsanız ortalama 60 70 FPS alırsınız, yüksek ayarlarda script acarsanız en alta indirmek zorunda kalırsınız. 30 FPS alırsınız gene 1'i görür.
Yani aslında scripti kullanmak için bir sistem gereksinimi koymak bence lazım.
Minimum 2 GB ama üzer oynayanı var mı çok ama minimum bence 2 GB. Şu an 8 GB kullanıyorum. Full ayarlarda script ile gene 60 FPS oynuyorum zar zor ağlayacağım cidden
Bilmiyorum arkadaşlar ya gerçekten script belli miktardan cok belli oranda FPS'inizi alıyor yani 
Cana oranla FPS hasarı yiyoruz bu yüzden. Kolay gelsin, Allah hepinize 3080 Ti nasip etsin. Umarım gökten düşer iyi günler.
Deme hakkımız bence var neyse gel, gelelim konumuza.
Ben bu oyununu 250 MB ekran kartı ile de oynadım 500'le de oynadım. 2 GB ile de oynadım, 6 GB ile de 8 GB ile de oynamaktayım.
Çoğumuzda böyle oynadık zaten neyse.
Eğer 2 GB bir ekran kartıyla oynarsanız ortalama 60 70 FPS alırsınız, yüksek ayarlarda script acarsanız en alta indirmek zorunda kalırsınız. 30 FPS alırsınız gene 1'i görür.
Yani aslında scripti kullanmak için bir sistem gereksinimi koymak bence lazım.
Minimum 2 GB ama üzer oynayanı var mı çok ama minimum bence 2 GB. Şu an 8 GB kullanıyorum. Full ayarlarda script ile gene 60 FPS oynuyorum zar zor ağlayacağım cidden
Cana oranla FPS hasarı yiyoruz bu yüzden. Kolay gelsin, Allah hepinize 3080 Ti nasip etsin. Umarım gökten düşer iyi günler.
Moderatörün son düzenlenenleri: