(Çözüm) LPReborn FPS düşmesi normal mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar bu zaten bilindik bir şey, script kullanan herkesin verdiği bir nasıl desem bedel. Evet FPS'imizden vererek script kullanıyoruz. Bu da script kullanırken kullanmaya utanmıyor musun diyenlere diyebileceğimiz bir şey. "Gardaş biz kullanıyoruz da bedel ödedik öyle kullanıyoruz."

Deme hakkımız bence var neyse gel, gelelim konumuza.

Ben bu oyununu 250 MB ekran kartı ile de oynadım 500'le de oynadım. 2 GB ile de oynadım, 6 GB ile de 8 GB ile de oynamaktayım.

Çoğumuzda böyle oynadık zaten neyse.
Eğer 2 GB bir ekran kartıyla oynarsanız ortalama 60 70 FPS alırsınız, yüksek ayarlarda script acarsanız en alta indirmek zorunda kalırsınız. 30 FPS alırsınız gene 1'i görür.
Yani aslında scripti kullanmak için bir sistem gereksinimi koymak bence lazım.

Minimum 2 GB ama üzer oynayanı var mı çok ama minimum bence 2 GB. Şu an 8 GB kullanıyorum. Full ayarlarda script ile gene 60 FPS oynuyorum zar zor ağlayacağım cidden :D Bilmiyorum arkadaşlar ya gerçekten script belli miktardan cok belli oranda FPS'inizi alıyor yani :D

Cana oranla FPS hasarı yiyoruz bu yüzden. Kolay gelsin, Allah hepinize 3080 Ti nasip etsin. Umarım gökten düşer iyi günler.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
knk çok düşük ayarda oynıyınca bide pencereli yapıcaksın çıtır oluyo knk ama sende haklısın be valla bende çöp laptop var onla bile oynuyorum ama 40 -30 fps

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
Allah dan bilgisayarı yeni aldım inşallah 100 ün altına inmem .d

Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
o kadar çok mu düşürüyor fps yi ?

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
bende rtx 2060 var ben de bir sorun yaşamadım, yaşadıysam da gözle görülür bir fark yok

yone falan oynuyom iste :o
Seçkin Üye
Ödüller
4
Sosyal
3 HİZMET YILI
kanka ben 1 tane config bulmuştum drop falan giriyodu başka cfg ye geçtiğimde girmiyor yani ayardan kaynaklı olabilir
Post automatically merged:

configden kaynaklı kanka config deiş bende öyle oldu drop giriyodu ayar deiştim düzeldi

Son düzenleme:
Colluthus
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
F7'yi kapatıp oynayabilirsin sadece minyon kesmek ve combo için kullanırsın ne kadar yeterli olur bilemiyorum ama FPS artışı yaşarsın.

Üye
4 HİZMET YILI
max 5 fps düşürür çok düşürmes ama bütün ayalar açıksa düşürebilir ama bence f5 yap dailer gözükmesin daha fazla fps alırsın bence satende böyle olmaza yazarsın

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
o kadar çok mu düşürüyor fps yi ?
fpsine oranla cana vuruyo yane 40fps alıyosan 30 70 alıyosan 40a 200 alıyosan 100 e falan cana oranla gercek hasar vuruyo
Post automatically merged:

max 5 fps düşürür çok düşürmes ama bütün ayalar açıksa düşürebilir ama bence f5 yap dailer gözükmesin daha fazla fps alırsın bence satende böyle olmaza yazarsın
aga f5e basıp oynicaksak niye oyniyalım + f7 deyilmidi ve yorum kasıyosan boş yapmışsın haberin olsun herkeste yüksek fps düşüşü var

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
benim fps 15 20 fps düşüyorr mesela150 ise 110 falan olluyo

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
bro ayarları kıstıktan sonra eğer wındıws 11 kulannıyorsan oyun fps attırma uyulaması var orası ışıne yara r

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...