(Çözüm) LPReborn Teemo kasma sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çağımızın Hastalığı
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Merhaba Arkadaşlar,

Bildiğiniz gibi (oynadıysanız bilirsiniz :D) Teemo ile sc kullanınca, rakip her skill attığında oyununuz donmakta. Bunun hakkında bir konuda bahsedildi: https://memoryhackers.org/konular/lpreborn-teemo-donma-sorunu.228851/ buraya girip kontrol edebilirsiniz.

Gelelim Teemo kasma sorununa. Bunun sebebi Teemo misc ayarlarında antigapcloser ayarı. Eğer bu ayarı açarsanız karşı takımdaki rakibiniz her skill attığında oyuna saniyelik donma girecektir. Kapatırsanız tüm sorun çözülecektir.

Bunu kendim test etmiş bulunmaktayım.

İyi günler...

Moderatörün son düzenlenenleri:
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Ohh be. bu güzel bilgi için saol. bende pc ye küfrediyodum kasınca

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
bu sorun pc ile alakalı değil miymiş ya ekran kartının işlemcinin macun vakti galiba diye düşünüyordum kendi kendime :D

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Merhaba Arkadaşlar,

Bildiğiniz gibi (oynadıysanız bilirsiniz :D) Teemo ile sc kullanınca, rakip her skill attığında oyununuz donmakta. Bunun hakkında bir konuda bahsedildi: https://memoryhackers.org/konular/lpreborn-teemo-donma-sorunu.228851/ buraya girip kontrol edebilirsiniz.

Gelelim Teemo kasma sorununa. Bunun sebebi Teemo Misc ayarlarında AntiGapCloser ayarı. Eğer bu ayarı açarsanız karşı takımdaki rakibiniz her skill attığında oyuna saniyelik donma girecektir. Kapatırsanız tüm sorun çözülecektir.

İyi günler...
Bende pc kötü olduğundan kastığını düşünüyordum yardım için teşekkürler!

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Bilgisayar degiştirmeyi düşünmüştüm bu konuyu görene kadar ellerine saglık çok teşekkür ederim.

Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Eline sağlık brom bilmeyenler için harika bir konu.

Seçkin Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Merhaba Arkadaşlar,

Gelelim Teemo kasma sorununa. Bunun sebebi Teemo Misc ayarlarında AntiGapCloser ayarı. Eğer bu ayarı açarsanız karşı takımdaki rakibiniz her skill attığında oyuna saniyelik donma girecektir. Kapatırsanız tüm sorun çözülecektir.

İyi günler...
tüm herolarda yöntem yokmu kasma

my faith is as much as god believes in m
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
Teemo sc nin nasıl bi avantajı var normal oynayıştan varmı güzel işlevi mesela tam skill atarken adamlar fln kör mü ediyor normal reflex in tersi olarak ?

Onaylı Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Harika ya günlerdir bu sorunu yaşıyordum. Teşekkür ederim. Peki AntiGapCloser ne demek? neyin ayarı bu?

Çağımızın Hastalığı
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Harika ya günlerdir bu sorunu yaşıyordum. Teşekkür ederim. Peki AntiGapCloser ne demek? neyin ayarı bu?
Anti Gap Closer'ı şöyle anlatayım; Tristana oynarken üzerine atlayan bir Katarina'dan kurtulmak için Tristana ultisini kullanmak, bu şekilde uzaklaştırmak vb.

HokusPokus
Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Anti Gap Closer aşağıdaki gibidir; Tristana oynarken, üzerine atlayan bir Katarina'dan kurtulmak, onu bu şekilde savuşturmak için Tristana'nın ultisi kullanmak mümkündür.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...