[Çözüm]Silinen dosyaları kurtarma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Flasha kafa atacak kadar çaresizim
Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
SelamAleyküm Beyler
Bu konumda da silinen dosyaları geri getirmeyi anlatacağım

:calis:
Tümü
:yazı:
Öncelikle size verdiğim dosyayı indirin ve açın,uygulamamızda türkçe dil desteği var dilerseniz seçebilirsiniz ben seçtim.Her neyse daha sonra install'basıp yükleyin çok kısa bir sürede kurulum tamamlanır şimdi kullanımına geçelim.
:kullan:
Her şey tamamlanıp run'a tıkladığınızda bir site açılacak tabiki kapatıyoruz gereksiz:)Size ne tür bir dosya kurtarmak istediğinizi soruyor eğer hepsini seçerseniz uzun sürer tavsiye etmem.Sonraki butonuna tıklayıp devam edelim burada da size aradığınız dosyanın nerede olduğunu soruyor,burdada kendinize göre seçiniz.Burayı da geçince son olarak çalıştırma ekranı geliyor eğer 'Derinlemesine taramayı aç'butonunu işaretlerseniz daha iyi sonuç alırsınız fakat normalden uzun sürebilir.Diskinizi tarıyor ve seçtiğiniz formatta ki tüm belgeleri karşınız çıkarıyor burdan sonrası sizde belgeyi işaretleyip kurtar'a tıklıyosunuz.
:indir:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

:not:
İşinize yaradıysa bir like'yı çok görmeyin:D

Son düzenleme:
Flasha kafa atacak kadar çaresizim
Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
recuva bazı dosyaları kurtaramıyo yada bozuk kurtara biliyo :) o sınır bozucu ama yararlı konu :)
Dosyaları kurtarıp kurtaramayacagi yada kurtarirken hata oluşabilecegi uygulama uzerinde yazıyor,ilkokul İngilizcesi olan herkes bunu anlayabilir diye düşündüm ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...