Hocam herkes aynı şekilde ticket açarsa riot bunun farkına varır büyük ihtimal fixdir. Parayla satılan methodu beleşe vermek mantıksız çünkü. Ve hesap banın kaldırılcağını düşünmüyorum internet kafe sahibi ise neden neden hesabını kaldırsınlar ki?Hocam bu yöntem çalışmıyor artık diye biliyorum ama emin değilim
Yani daha öncede bunu yapanlar olmuştur artık riot yemezHocam herkes aynı şekilde ticket açarsa riot bunun farkına varır büyük ihtimal fixdir. Parayla satılan methodu beleşe vermek mantıksız çünkü.
knk ben zaten spoof kullanıyorum reset atmak istemiyorum editörlük yapıyorum ve uygulamaları ve pluginleri yüklemek bi azap ondan bu yöntemde kullanılabilir bide uğraşmak istemeyenler olabilirspoofer diye bir şey var ne gerek var ki ticket ta
böyle bişey olacağını çok sanmıyorum en temizi güzelinden paralı bi spoofer almakBeyler, bu Discord sunucularında vs. hesap ve anakart banlarını kaldırdıklarını iddia ediyorlar ki cidden de kalkıyor. Şimdi bunun nasıl yapıldığından bahsedeceğim.
Öncelikle, bir internet kafenizin olması lazım ya da tanıdığınız biri olmalı. Olay basit, anakart banını kaldırmak için Riot'a ticket atıyorsunuz. İşte internet kafem var, benden habersiz hile açılmış. Banımı kaldırın vs. yazıyorsunuz ve sonra sizden kanıt vs. istiyorlar. Sonra internet kafeci abiyle kanıt atıyorsunuz, bilgisayarı internet kafedeymiş gibi gösteriyorsunuz. PC ve hesap banları bu şekilde kaldırılıyor, umarım işinize yarar.
knk ben zaten spoofer kullanıyorum defalarca banımı açtım sadece belki işineye yaracak arkadaşlar olabiliriz asus anakartlarda kaldırmak zor spoofada para harcamak yerine ekstra bi çözümspoof kullanmak daha mantıklı bi düşün
bios güncelleyince oluyor diye biliyorum kankaBeyler, bu Discord sunucularında vs. hesap ve anakart banlarını kaldırdıklarını iddia ediyorlar ki cidden de kalkıyor. Şimdi bunun nasıl yapıldığından bahsedeceğim.
Öncelikle, bir internet kafenizin olması lazım ya da tanıdığınız biri olmalı. Olay basit, anakart banını kaldırmak için Riot'a ticket atıyorsunuz. İşte internet kafem var, benden habersiz hile açılmış. Banımı kaldırın vs. yazıyorsunuz ve sonra sizden kanıt vs. istiyorlar. Sonra internet kafeci abiyle kanıt atıyorsunuz, bilgisayarı internet kafedeymiş gibi gösteriyorsunuz. PC ve hesap banları bu şekilde kaldırılıyor, umarım işinize yarar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?