(Çözüm) Valorant hesap ve anakart banı nasıl kaldırılır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Beyler, bu Discord sunucularında vs. hesap ve anakart banlarını kaldırdıklarını iddia ediyorlar ki cidden de kalkıyor. Şimdi bunun nasıl yapıldığından bahsedeceğim.
Öncelikle, bir internet kafenizin olması lazım ya da tanıdığınız biri olmalı. Olay basit, anakart banını kaldırmak için Riot'a ticket atıyorsunuz. İşte internet kafem var, benden habersiz hile açılmış. Banımı kaldırın vs. yazıyorsunuz ve sonra sizden kanıt vs. istiyorlar. Sonra internet kafeci abiyle kanıt atıyorsunuz, bilgisayarı internet kafedeymiş gibi gösteriyorsunuz. PC ve hesap banları bu şekilde kaldırılıyor, umarım işinize yarar.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Ultra Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Hocam bu yöntem yakında fixlenir çünkü riot bunun farkına varır. Şuanlık çalışıyormu test etmek lazım. Paylaşımın için teşekürler bilgilendirici olmuş.

Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Hocam bu yöntem çalışmıyor artık diye biliyorum ama emin değilim

Ultra Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Hocam bu yöntem çalışmıyor artık diye biliyorum ama emin değilim
Hocam herkes aynı şekilde ticket açarsa riot bunun farkına varır büyük ihtimal fixdir. Parayla satılan methodu beleşe vermek mantıksız çünkü. Ve hesap banın kaldırılcağını düşünmüyorum internet kafe sahibi ise neden neden hesabını kaldırsınlar ki?

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Tanıdık bir internet kafeci olması lazım o zaman yoksa adam babasının hayrına yapacak değil ya para verirsen işini görür

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
spoofer diye bir şey var ne gerek var ki ticket ta
knk ben zaten spoof kullanıyorum reset atmak istemiyorum editörlük yapıyorum ve uygulamaları ve pluginleri yüklemek bi azap ondan bu yöntemde kullanılabilir bide uğraşmak istemeyenler olabilir

Ultra Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Beyler, bu Discord sunucularında vs. hesap ve anakart banlarını kaldırdıklarını iddia ediyorlar ki cidden de kalkıyor. Şimdi bunun nasıl yapıldığından bahsedeceğim.
Öncelikle, bir internet kafenizin olması lazım ya da tanıdığınız biri olmalı. Olay basit, anakart banını kaldırmak için Riot'a ticket atıyorsunuz. İşte internet kafem var, benden habersiz hile açılmış. Banımı kaldırın vs. yazıyorsunuz ve sonra sizden kanıt vs. istiyorlar. Sonra internet kafeci abiyle kanıt atıyorsunuz, bilgisayarı internet kafedeymiş gibi gösteriyorsunuz. PC ve hesap banları bu şekilde kaldırılıyor, umarım işinize yarar.
böyle bişey olacağını çok sanmıyorum en temizi güzelinden paralı bi spoofer almak

If u wanna
Seçkin Üye
Ödüller
10
Sosyal
10 HİZMET YILI
1. Format ile windows sürümü değiştir.
2. Valorant'ı yükle ama girme.
3. Bios up veya down yap.
4. Giriş yapabilirsin.

Her hile kullanan bir gün banı tadacaktır
Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
sistem güzel fakat yakında fix yer

✏️✏️
Onaylı Üye
Ödüller
7
Sosyal
10 HİZMET YILI
Bu yöntem artık çalışmıyor. Lokasyon, yer isim gibi. sizlerden internet kafeniz olduğuna dair kanıt istiyorlar. Kanıtlayamazsınız. İnternet kafeye sahip arkadaşınız var ise ne mutlu size :peepoNice:

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
bios güncelleyince oluyor diye biliyorum kanka

Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
çalışıyor ancak hesap banları çok daha fazla uğraştırıyor dostum + olarak internet kafe bunun için flaglene bilir diyelim rito bunu fark etti ve hem senin pc ni banlar tekrardan hem de internet kafeye sğaladığı ayrıcalıkları iptal edebilir

Banlı Üye
2 HİZMET YILI
Bildiğim kadarıyla kalkmıyor kardeşim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...