hepsini kontrol ettim maalesef çözüm bulamadım ekran suan var her sey var tek sıkıntı ortada hata yazısı ve gitmiyorvga kablosu ile alakalı olabilir veya hdmi ile bağlıysan hdmi onları bi kontrol et
hepsini kontrol ettim maalesef çözüm bulamadım ekran suan var her sey var tek sıkıntı ortada hata yazısı ve gitmiyorvga kablosu ile alakalı olabilir veya hdmi ile bağlıysan hdmi onları bi kontrol et
anladım ama dediğim gibi oyunlarda hata yazısı gidiyor napmam gerek oyunu silip tekrarmı kurayım gideceğine eminmisinBazı oyunlar monitörün desteklemediği çözünürlüğe ayarlı kalmış. Önce oyunun eski ayarlarını silmen yada sıfırlaman lazım.
Her oyunda yapmıyorsa sorun dediğim hatadan dolayı. Oyunu kaldırman ayarlarını kaldırmaz genelde. O yüzden hangi oyunlarda hata aldığını söylersen yardımcı olurum belkianladım ama dediğim gibi oyunlarda hata yazısı gidiyor napmam gerek oyunu silip tekrarmı kurayım gideceğine eminmisin
baba güzel diyosunda sıkıntı şu oyunda almıyorum hatayı masaüstünde alıyorumHer oyunda yapmıyorsa sorun dediğim hatadan dolayı. Oyunu kaldırman ayarlarını kaldırmaz genelde. O yüzden hangi oyunlarda hata aldığını söylersen yardımcı olurum belki
boyutu en düşüğüne bile aldım ama olmuyorMonitörün desteklemiyordur boyut dusur
Bilgisayarını kapat ve güvenli modda yeniden başlat.Daha sonra masaüstünden sağ tık çözünürlük de ordan önerilen yyap.baba güzel diyosunda sıkıntı şu oyunda almıyorum hatayı masaüstünde alıyorum
Post automatically merged:
boyutu en düşüğüne bile aldım ama olmuyor
kankam çok güzel diyosun bi sıkıntıda var normalde monitör tuşları çalışıyordu fakat bu hata cıktıktan sonra monitör menüsü gelmiyor yani monitörde oynama yapamıyorum ölçekleme nnerden açılıyor tam olarak amd kullanıyorum rx570 gaming ekran kartıKankam bak şimdi monıtorun altında dugmeler var oradan otomatık cozunurluk yaparsın kendısı ayarlar senin grafik sürücün eskı buyuk monıtore gore kalmışıtr goruntu ayarından onerılen ı yap veyahut her monütörüm destekledıgı 1366x768 olabilir yada grafik sürücün amd ise gpu olcekleme var onu ac dırek olcekler
kankam çok güzel diyosun bi sıkıntıda var normalde monitör tuşları çalışıyordu fakat bu hata cıktıktan sonra monitör menüsü gelmiyor yani monitörde oynama yapamıyorum ölçekleme nnerden açılıyor tam olarak amd kullanıyorum rx570 gaming ekran kartıKankam bak şimdi monıtorun altında dugmeler var oradan otomatık cozunurluk yaparsın kendısı ayarlar senin grafik sürücün eskı buyuk monıtore gore kalmışıtr goruntu ayarından onerılen ı yap veyahut her monütörüm destekledıgı 1366x768 olabilir yada grafik sürücün amd ise gpu olcekleme var onu ac dırek olcekler
bunları başka forumlardada gördüm maalesef olmuyor TV ekranına bağlayıp da denedim yine olmuyor maalesefBilgisayarını kapat ve güvenli modda yeniden başlat.Daha sonra masaüstünden sağ tık çözünürlük de ordan önerilen yyap.
bunları başka forumlardada gördüm maalesef olmuyor TV ekranına bağlayıp da denedim yine olmuyor maalesefBilgisayarını kapat ve güvenli modda yeniden başlat.Daha sonra masaüstünden sağ tık çözünürlük de ordan önerilen yyap.
Bu taktığın monitör ekran verdi mi hiç. Yoksa bilgisayar açılınca mı çözünürlük dışı diyor.baba güzel diyosunda sıkıntı şu oyunda almıyorum hatayı masaüstünde alıyorum
boyutu en düşüğüne bile aldım ama olmuyor
Açıldıktan sonra oluyor başlangıç ekranın da bir şey yok şifre yerinde geliyor ve sürekli kalıyor işlerimi halledebiliyorum ama o yazının arkasını göremiyorumBu taktığın monitör ekran verdi mi hiç. Yoksa bilgisayar açılınca mı çözünürlük dışı diyor.
Kontrol ettim maalesef çözüm bulamadımvga kablodan kaynaklı olabilir yada ekran düğmelerden ayarı bozulmuştur
Amd redaon yazılımına gir dostum orada ekran kısmı var yukarıda olur genelde bulamazsan solda ayar iconu var oraya bas sonradan açılır ek seçenekler ekran kısmında sol alt bölümde gpu ölcekleme var ona bas otomatik ayarlarAçıldıktan sonra oluyor
Açıldıktan sonra oluyor başlangıç ekranın da bir şey yok şifre yerinde geliyor ve sürekli kalıyor işlerimi halledebiliyorum ama o yazının arkasını göremiyorum
Kontrol ettim maalesef çözüm bulamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?