Cpu %100

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
merhaba arkadaşlar Pubg mobilde iken cpu 100 olup birden takılıyo ve donuyo bir ses geliyo win7 de iken böyle bişi yoktu Win8.1 e geçtim böyle bişi oldu yardım

Üye
6 HİZMET YILI
Kankam Trojen Bulastırmıs olabilirsin , Detaylıca anlatyım Gorev yonetıcısını aç Detaylıdan Kaynak izleyicisini aç İşe Yaramayan CPU yukseltenlerı aaskıya al duzelıor

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Windows 7 kullanıyordum eskiden böyle bi sorun yoktu güncel oyunlar hep windows 10 da mecbur kurdum bir sürü sürüm denedim ama disk kullanımı ve cpu hemen 100 oluyor

Üye
6 HİZMET YILI
Existem alguns vídeos que ensinam como resolver esse problema, mas o Windows 7 já cortou ou controlou porque não foi alterado para o Windows 10

DrağonNeçmi
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
sorunu anlamamız için önce sistem özelliklerini yaz yeterli değilse tabi ki böyle bir şey olur eğer yeterliyse arkada örneğin one drive gibi windows la gelen saçma şeyler var onları kapatmak cpu kullanım disk kullanım oranını düşürecektir

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI

Ekli dosyalar

• sdsasa.PNG
    5.5 KB · Görüntüleme: 34
Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
işlemcin yeterli gelmiyor büyük ihtimalle. Ayarları düşür ve bi ara unlost fps arttırma yöntemi paylaşmıştı. Güzel yöntemleri var bakabilirsin.

DrağonNeçmi
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
muhtemel olarak windows 8 daha çok cpu yediğinden dolayı sorun senle kaynaklı işlemcin çokta iyi denemez çözümü 7 ye geçmen ya da win 8 gereksiz hizmet uygulamaları kapatman ama çözülmeme ihtimali var win 7 ger dönebilirsin.

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Ben sana anlatyim. Bazı oyunlar ekran kartını zorlar . Bu zorlama sonucu CPU beslenekte yetersiz kalır. Ve tamamını kullanıyor görülebilir.

2. Şu evet virüs ihtimali var bu doğru güzel temizlik şart.
3. ASC yükle detaylı tarama yaptır.b
4. Ekran kartının güncellemesi düzgün olmamış olabilir.
En temel yapacağın şey ise temiz format gibi goruluyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...