normalde 80 90 fps ile oynuyorum ama birden takılıyor 1 fps'e kadar düşüyor.Dediklerini yaptım ama hala aynıBilgisayarın iyi mi yani ekran kartı windows 8 ilea 10 arası 2 gb ekran kartı istiyor win xp ve win 7 arası 1 istiyor eyer pc iyi diyorsan bi vc redisk güncelle olmadı Directx Fix Diye bir Uygulama var Onu dene Bu 2 Sinden Kaynaklı Olabilir
sadece lol çalışıyor arkada müziği bile telefondan açıyorumArkaplanda çalışan diğer uygulamaları kontrol et. Cpuyu kullanan işletim sistemi hariç tüm uygulamaları kapat.
sorunu çözemezsem son çare win 7 gibi duruyor[QUOTE = "Sketcher7, yayın: 1238143, üye: 1130283"]
normalde 80 90 fps ile oynandı ama birden takılıyor 1 fps'e kadar düşüyor.Dediklerini yaptım ama hala aynı
sadece lol çalışıyor arkada müziği bile telefondan açıyorum
[/ ALINTI]
işlemci ekran kartı ne durumda iyi bir işlemcin var mı minumum 3.0 cghz işlemciniz hızı istiyor ramın 2 gb üstüyse bide ekran kartı 2 gb tın üstündeyse sıkıntı çekmemen lazzım eyer dediklerim Varsa bi pc yi rahatlatmak için format at mesela windows 7 ultimate at bilgisayar öğle bir rahatlar ve hızlanır bi bakarsın 90 fps sabit oynarsın![]()
i5 7200u 3.1 Ghz (Turbo İle)işletim sistemin nedir ?
hayır rastgele oluyor bazen oyunun başında bazen lanede ama genelde tflerde oluyorlol de dk 5 de felan fps düşüyor ?
Post automatically merged:
5 7200u 3.1 Ghz (Turbo İle)
Gt940mx DDR3 ekran kartı
12gb ram
1tb harddisk