Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Eğer laptop kullanıcısıysan pil ayarlarından maksimum ve minimum cpu kullanımını %90, %80 yaparak maximum cpu kullanımında atıyorum 102 derece olan işlemcinin 70, 80, 90'da kalmasını sağlayabilirsin. denemende fayda var.
Termal macun konusuna gelirsek, inanın bana bilgisayarcılardan daha çok termal macun bilgim var. Değiştirmeniz işe yaramaz, eğer öyle 5WmK'dan düşük bir şey alırsanız zaten daha çok ısınır.
Eğer laptopsa bimden 1 TL lik diş fırçasıyla allah ne verdiyse tüm delikleri fırçala toz çıksın. Mümkünse laptop kapağını açıp fanın üzerindeki tozlarıda at. Genel olarak bir toz temizliği iyi gelir. Termal macun iyiyse iş görür. İşlemci max düşürürsen hepten düzelir.
dostum virüs yemiş olabilirsin format at baktın yine ısınıyor bi soğutucu da işini görebilir hani havalar da ısınmaya başladı ya onun da bayağı bi etkisi vardır