cpu kullanımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
iki nedenden dolayı olabilir: 1- Windows'unuzda yazılımın işlemci sıcaklığını artırmasına neden olan bir virüs var. 2- İşlemci ile soğutucu arasındaki termal macunu değiştirmeniz gerekebilir.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
iki nedenden dolayı olabilir: 1- Windows'unuzda yazılımın işlemci sıcaklığını artırmasına neden olan bir virüs var. 2- İşlemci ile soğutucu arasındaki termal macunu değiştirmeniz gerekebilir.
dostum ben de diyorum ki ısı yükselmesi yok sadece cpu kullanımı 100 oluyor fps droplar yiyorum lütfen mesaj kasmak için yazmayın

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
dostum bence bi teknik servise sor anlayan yok galiba
öyle yargılamamak lazım vardır illa beklemekte fayda var
Post automatically merged:

Güzel ve kapsamlı bir virus taraması yap bilgisayarına eğer olmazsa ve işlemci soğutmasından da eminsen format at bir de öyle bak ama son çaren format olsun
virüs taramasında bir şey çıkmadı ama format atmayı deneyeceğim

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
öyle yargılamamak lazım vardır illa beklemekte fayda var
Post automatically merged:

virüs taramasında bir şey çıkmadı ama format atmayı deneyeceğim
Konudaki yorumlarda baya karıştı zaten yardımcı olabildiysem ne mutlu saçma sapan yorumlar atmış atakizm adlı arkadaş konuyla alakasız. Olmadı yeniden konu açarsın sabah daha iyi bilen kişiler yardımcı olmaya çalışır iyi forumlar :)

Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
u torrent ğzerinden birşey indirdiyseniz ya da geçmişte virüs gibi bir tehtit ile algılandıysa bilgisayarın işlemcisi üzerinde kripto para uygulaması çalıştırılıyor olabilir bunun kanıtı virüs koruma sitesi eset in sayfasından öğrenebilirsiniz, bu neden ile de sen bilgisayartın açık tutsan hiç bir işlem yapmasan dahi o cpu kullanımı artı olarak gösterecektir deneyebilirsin...

Üye
6 HİZMET YILI
si está en el emulador, cambie la configuración de gráficos para que la tarjeta de video funcione para usted o coloque la tarjeta de video predeterminada para el emulador

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Virüs programını kapatıp oyunda hileyle oynuyorsun virüs programı belli bir süre sonra kendi kendini acıyor o sırada trojen algılıyor ondan CPU 100 100 oluyor bende de aynı sorun vardı ordan biliyorum

Onaylı Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
sevgili arkadaşım, son zamanlarda bununla ilgili bir sorunum vardı ve sürpriz basitti, termal macunu değiştirmiş olabilirsiniz ve anakart üzerindeki soğutucuya doğru şekilde uymayı unutmuş olabilirsiniz, bu çok yaygındır. Dikkatlice kontrol et.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...