Kanka pc toplama olduğu için nereyi arasam diye düşünüyorum. Fan çin malı excavatör mü ne markası, pcyi toplayan ince hesap, anakart asus, aracaı olan donanım arşivialdığınız yer ile iletişime geçmeyi deneyin
donanım arşivinden almışsınız hocam aldığınız kişi ile iletişime geçinKanka pc toplama olduğu için nereyi arasam diye düşünüyorum. Fan çin malı excavatör mü ne markası, pcyi toplayan ince hesap, anakart asus, aracaı olan donanım arşivi
bu nasıl bir çözüm kanka :dsistemini deiştir veya macunu yenile düzelir
Kanka macununu yeni değiştimde anakart fanı görmüyor ve ışıkları yanmıyor fanın ama fan düşük devirde de olsa donuyorbakıma sok dostum macun falan cekıyolar duzelebılır oyle macunu bıtmsıtır
Denerimkardesim anakart pilini cikart 10 dakika bekle , pili yeniden tak , bios ayarlarin sifirlansin, tamir ederken elektrik kacmis olabilir.
Yok sıvı soğutma değilSıvı soğutma ise pump soketini cpu_fan soketine takman gerekli.
biosta fan gözükmediğini yazdım kankakabloyu doğru yere ve tamamen taktığından emin ol bios üzerinden de fanı kontrol etmeyi deneyebilrsin
Sökerken kablodan tutup çektiysen belki kabloların birinde temassızlık vardır. Ölçü aletin varsa bi ölçüp kablolar sağlam mı kontrol edebilir misinKanka macununu yeni değiştimde anakart fanı görmüyor ve ışıkları yanmıyor fanın ama fan düşük devirde de olsa donuyor
Post automatically merged:
Denerim
Post automatically merged:
Yok sıvı soğutma değil
Çok mantıklı :d kablodan tutup çekmiştim olma ihtimali en yüksek sorun bu gibi. Teşekkür ederim zaman bulursam buna bakacağımSökerken kablodan tutup çektiysen belki kabloların birinde temassızlık vardır. Ölçü aletin varsa bi ölçüp kablolar sağlam mı kontrol edebilir misin
Eğer olmazsa yazarsın bakarız yineÇok mantıklı :d kablodan tutup çekmiştim olma ihtimali en yüksek sorun bu gibi. Teşekkür ederim zaman bulursam buna bakacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?