Onaylı Üye
ya aslında tam biliyorum sorunu ama mesala 1 kere kapanınca hemen açarsam pc yi saniyede kapanıyor masaüstüne geldiğim an anca pc arkadan power düğmesini kapatıp 20 sn bekleyince düzeliyor tam sorunu anlamam için PSU mu yapmam gerek?Sistem ısındığı için bilgisayarın yüke dayanamayıp kapanıyor. İyi bir soğutucu satın alman gerekecek ayrıca sorunun sadece ısınmadan kaynaklanıp kaynaklanmadığını kontrol etmek için PSU (Power Supply) kontrolü de yapman gerekiyor.
ASUS PRİME B550M-KSorunun bundan kaynaklı olup olmadığını anlamak mümkün olmayabilir. Tüm sistem bilgilerini yaz.
Ben varsayımsal olarak sisteminizin ısındığını düşündüğümü söyledim fakat her ihtimale karşı PSU kontrolü yapmak gerekli diye de düşünüyorum o yüzden ikisini de kontrol edin.ya aslında tam biliyorum sorunu ama mesala 1 kere kapanınca hemen açarsam pc yi saniyede kapanıyor masaüstüne geldiğim an anca pc arkadan power düğmesini kapatıp 20 sn bekleyince düzeliyor tam sorunu anlamam için PSU mu yapmam gerek?
ASUS PRİME B550M-K
NVİDİA GTX 1660 SUPER
RYZEN 5 5500 3.60GHZ
TUF GAMİNG 16GB RAM(Tam bilmiyorum)
frisby 600W
Herhangi bir mavi ekran yiyor musun?ya aslında tam biliyorum sorunu ama mesala 1 kere kapanınca hemen açarsam pc yi saniyede kapanıyor masaüstüne geldiğim an anca pc arkadan power düğmesini kapatıp 20 sn bekleyince düzeliyor tam sorunu anlamam için PSU mu yapmam gerek?
ASUS PRİME B550M-K
NVİDİA GTX 1660 SUPER
RYZEN 5 5500 3.60GHZ
TUF GAMİNG 16GB RAM(Tam bilmiyorum)
frisby 600W
yok direk shutdown oluyor bilgiseyarHerhangi bir mavi ekran yiyor musun?
kaç para ki macun yeniletmemacunlarını yenilemediysen macunu yenilet bide fanların tozunu falan al biliyosan eğer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?