Crackli hile paylaşımı veya paralı hile yapmak yasak mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Sitede crackli hile paylaşımı yasak değil mi (paralı hilelerin crackli halini ) cs go gibi , bir arkadaşımız onetap v3 cracklı paylaşmış da yeni hile bölümüne ,bunu ben de bir ara yapıcaktım fakat bana yasak denmişti eğer artık bir sakınca yoksa paralı ama oyunun tadını çıkartan hileleri paylaşmamda sıkıntı yoktur ?

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Merhaba, öncelikle sizi yanıltmak istemem ama sitedeki hile paylaşım kurallarını okuduğumda böyle bir yasak göremedim. Hileyi paylaşırken başka bir site isminin geçmemesi, dosya ve video uploadının size ait olması ve paylaşımınızın tamamen alıntı olmaması bu bahsettiğiniz olaya yakın kurallardır. Kuralları okumadıysanız da okumanızı öneririm. Site yetkilileri bu iletiyi gördüklerinde size en net cevabı vereceklerdir. Ben şimdilik bu kadar yardımcı olabiliyorum.. iyi günler

BOT

hellö
Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Forumumuzda cr4ck hileler yasaktır. Eğer cr4ck olduğundan şüpheleniyorsanız hilenin konusunu rapor ederek bizlere bildirebilirsiniz. Gerekeni biz yaparız. " bir arkadaşımız onetap v3 cracklı paylaşmış da yeni hile bölümüne " inceleniyor. Teşekkürler bilgilendirme için, gerekeni yapacağız. Konu kilitlenebilir.

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Kesinlikle yasak gördüğünüzde rapor edin gerekeni yaparız.

• Like
Tepkiler: BOT
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...