CraftRise config şifre türü hangi hash sistemi ile korunuyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
5 HİZMET YILI
Herkese kolay gelsin.

Elimde 17.000 Taen CraftRise hesabı bulunmaktadır. Hesaplara giriş yapabiliyorum. Fakat şöyle bir sıkıntı var şifreleri hash'lı bir şekilde giriş yapabiliyorum. Bu yüzden sadece hesaplarına Launcher üzerinden giriş yapabiliyorum. Fakat Site üzerinden giriş yapamıyorum. Sebebi hashlı şifrelerle config.json dosyasında "rememberpass" adlı contente hesaba giriş yaparken hashlayıp oraya kaydediyor. Bende o kısmı elimde olan datadaki hashlı şifreler ve hesap isimleri ile değiştirip girebiliyorum. Fakat siteye girmek için bunları decode etmem gerekiyor. Yardım edebilecek birileri varsa 1000 tane hesap verebilirim. Veya 5 - 6 tane RVIP+ Hesap falan.

Örnek hashlanmış şifre

encodesiz hali : mert
encodeli hali : TTJWaWFUSnRZMnh0UVUwM1FXOHlZbGRXZVdSQlBUMUxkMlZIVkc1bmFWcFBUMm81WkRZPQ==

Örnek hashlanmış 2. şifre : mertt
encodeli hali : TTJWaWFUSnRZMnh0UVUwM1FXOHlZbGRXZVdSSVVUMUxkMlZIVkc1bmFWcFBUMm81WkRZPQ==

Evet örnekleri burda verdim base64 gibi görünüyor fakat denedim olmadı.

Not her şifrenin başında : TTJWaWFUSnRZMnh0UVUwM1FXOHl < bu kısım var yani şifre 1 de olsa başında yanda verdiğim şey var.​

je vole dans l espace
Griffin Premium
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
dataları nasıl elde ettiğini anlatabilirmisin dc versem? xScythe#2401 eklersen birşeyler konuşuruz

Buldum dostum gerek kalmadı :)
Growtopia oyunu için GABB yazılımı vardı onda save.datı çaldığımızda encode etmesi için bir sekme vardı gabb bulup deneyebilirsin

Son düzenleme:
Uzman Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Rainbow hash yaz kolay bir şekilde şifreleri bulursun hesapa vermene gerek yok

assembly so hard please help me
Donator
Ödüller
14
9 HİZMET YILI
Dostum her şifrenin başındaki "TTJWaWFUSnRZMnh0UVUwM1FXOHl" salt'dır. Şifrelerin cracklenmesini önlemek adına kodlayanlar tarafından eklenmiştir, sistem şifreye baktığı zaman bu kısmı önemsemez ve şifrenin kalanını okur. Rainbowtable kullanarak crackleyebilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...