Craftrise .dll kodlama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
20
Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Arkadaşlar KillAura ve Reach için kodlama yapmak istiyorum fakat Java mı bilmem gerek yoksa C# ile de kodlayabilir miyim. İkinci olarak bunun için hangi offsetleri bulmam gerektiğini minecraft için anlamadım. Biraz karışık geldi KillAura ve Reach yapımı aydınlatabilecek olan var mıdır acaba?

Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Minecraft java için bir bilgim yok ama bedrock hilesi yazıcaksan yardımcı olabilirim.

Bedrock için C# öneririm java da kullansan çok fark etmez. İki türlü de aynı işi görecek, daha sağlam performanslı olsun istiyosan C++ bakabilirsin ama bu dediklerinde iş görür.

Offset olarak reach için distance pointerları, karşı tarafın entity pointerleri, fov pointeri vs.
Killaura için bir bilgim yok maalesef ama yine de referans atıcağım belki yardımı olur.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

20
Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Minecraft java için bir bilgim yok ama bedrock hilesi yazıcaksan yardımcı olabilirim.

Bedrock için C# öneririm java da kullansan çok fark etmez. İki türlü de aynı işi görecek, daha sağlam performanslı olsun istiyosan C++ bakabilirsin ama bu dediklerinde iş görür.

Offset olarak reach için distance pointerları, karşı tarafın entity pointerleri, fov pointeri vs.
Killaura için bir bilgim yok maalesef ama yine de referans atıcağım belki yardımı olur.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
KillAura değil de Reach daha çok önemli olan. Verdiğin bilgiler için çok teşekkür ediyorum. Bedrock olayını bilmiyorum araştırırım şimdi. Sağolasın tekrardan.

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
bende var link atarım sana discorddan ekle beni mehmet#5560 discord bu istek at bana sana atarım linki

Las mentiras son necesarias cuando la verdad es
Onaylı Üye
Ödüller
7
Sosyal
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar KillAura ve Reach için kodlama yapmak istiyorum fakat Java mı bilmem gerek yoksa C# ile de kodlayabilir miyim. İkinci olarak bunun için hangi offsetleri bulmam gerektiğini minecraft için anlamadım. Biraz karışık geldi KillAura ve Reach yapımı aydınlatabilecek olan var mıdır acaba?
Kankam benim bildiğim java script ile kodlanıyor fakat c plus da olabilir javayı bi araştır derim.

Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
bastan sona okudum yazılımdan anlamadıgm için başka dil gibi geliyo insana D

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
craftrise icin inject bilmen lazım yada clientsiz giriş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...