CraftRise veya SonOyuncu'da hile yazmaya nereden başlanmalı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Sosyal
3 HİZMET YILI
Yazılıma yeni başladım, birkaç hile indirdim. Genellikle Java ile yazılmış, ben yeni başlamama rağmen C++'la hile yazabilir miyim? Bir sorum daha var, bir hilede birkaç dosya var: JSON, class. O dosyalar ne işe yarıyor, hile yazan insanlar Cheat Engine'den açık bulup mu hile yazıyor? Eğer Cheat Engine'den hile yazıyorlarsa ben Cheat Engine'den nasıl offset veya pointer bulabilirim?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Uzman Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
cheat engine ile açık değil yapacağın hileyle alakalı adressleri bulacaksın o adresslerinde pointerleri lazım c++ da adress le offset birleştirmek için findmaaddy functionunu kullanıcaksın

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
basit kod eıtımını tamamladıgından emın ol4

Üye
Sosyal
3 HİZMET YILI
cheat engine ile açık değil yapacağın hileyle alakalı adressleri bulacaksın o adresslerinde pointerleri lazım c++ da adress le offset birleştirmek için findmaaddy functionunu kullanıcaksın
Bunun öğretminin bir videosu var mı biraz baktım ama yok gibi ve mesela esp veya reach hilesi bulmak istiyorum cheat engineden nasıl onunla ilgili pointer bulabilirim ?

Üye
Sosyal
3 HİZMET YILI
knk cheat engineden gelen sorgu gibi şeyleri anticheat gizlemiyomu ? yada nasıl pointer bulurum minecraftta araştırdım ama çok ing kaynak var özetlesen olurmu

Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
reis bu kanal anlatıyordu bakarsın
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
attığın kanal küçük bir çocukuğun yaydığı src yi kullanıp kendi hilem diye geziyordu ve ve o pub ve dt src ye modül ekleyemediği için başkasına kodlattığıda var parayla.
aynı zamanda kodlama videolarındada 3 5 kuruş para kazanmak için c# dan form açıp buton ekleyip üstündeki texte hile modülünün ismini yazıp video boyunca bunu yapıyor ve video sonunda açıklamaya sourcesini bıraktım diyip link geçme sitesini koyuyor tabi bilgisayar kullanmayı yarım yamalak bilenler ne yaptığını anlamadığı için gidip linki geçiyor. asıl komik olansa son bölümde bunların içine yazmanız için bir kod vericem ve butonlara bastığınızda çalışacak diyor.
bunu kesinlikle önermem.

Üye
Sosyal
3 HİZMET YILI
aynn öyle amma velakin konuma cevap vermeniz içn bir bilginiz varmı varsa söylermisiniz ?

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
öncelikle gerekli yazılım dillerini tamamen bilmen gerekli sonrasında hile koruması üzerine çalışmalısın. sonrasına bakarsın artık kolay gelsin

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
json ile öğrenmen gerekiyor öncelikle json olayını çöz chester diye bir youtuber anlatıyordu bunları

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
json ile öğrenmen gerekiyor öncelikle json olayını çöz chester diye bir youtuber anlatıyordu bunları

Üye
2 HİZMET YILI
Merhaba Kanka
Eğer C++ ile inject edilebilecek bir hile yapmak istiyorsan
, gui'yi kendine göre özelleştirebilirsin mantığı kavrayabilirsin ve kendi modüllerini ekleyebilirsin. Sonoyuncu veya Craftrise da Esp,ChestEsp,Cavefinder yapmak istiyosan OpenGl kullanmalısın.

ama eğer ben Killaura Fly gibi şeyler yapmak istiyom diyosan java kullancaksın
şimdi sonoyuncu ve craftrise a biliyosunki sadece kendi clienti ile girebiliyosun fakat eğer Clientin ve Serverin birbirlerine gönderdiği kodları öğrenirsen kendi yaptığın cliente bunları dahil edersen kendi yaptığın clientten sonoyuncu veya craftrise a girebilirsin 2 tane video koyuyorum burdan daha iyi kavrayablirsin
Buarada bunlar için Sonoyuncu veya craftriseın source codelarına ulaşman lazım Craftriseınkine daha kolay ulaşırsın.

kendi clientini yapma =

Sadece Clientden giriş yapma =

Neyse Benden Bu kadar bb :bear:
Java:
inetaddress = InetAddress.getByName(ip);
GuiConnecting.this.networkManager = NetworkManager.func_181124_a(inetaddress, port, GuiConnecting.this.mc.gameSettings.func_181148_f());
GuiConnecting.this.networkManager.setNetHandler(new NetHandlerLoginClient(GuiConnecting.this.networkManager, GuiConnecting.this.mc, GuiConnecting.this.previousGuiScreen));
GuiConnecting.this.networkManager.sendPacket(new C00Handshake(47, ip, port, EnumConnectionState.LOGIN)); // burayı so veya cr ye göre değişcen
GuiConnecting.this.networkManager.sendPacket(new C00PacketLoginStart(GuiConnecting.this.mc.getSession().getProfile()));

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...