Üye
Reis bu kanal anlatıyordu bakarsınBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
JSON'dan başla.
Bunun öğretminin bir videosu var mı biraz baktım ama yok gibi ve mesela esp veya reach hilesi bulmak istiyorum cheat engineden nasıl onunla ilgili pointer bulabilirim ?cheat engine ile açık değil yapacağın hileyle alakalı adressleri bulacaksın o adresslerinde pointerleri lazım c++ da adress le offset birleştirmek için findmaaddy functionunu kullanıcaksın
knk cheat engineden gelen sorgu gibi şeyleri anticheat gizlemiyomu ? yada nasıl pointer bulurum minecraftta araştırdım ama çok ing kaynak var özetlesen olurmucheat engine ile açık değil yapacağın hileyle alakalı adressleri bulacaksın o adresslerinde pointerleri lazım c++ da adress le offset birleştirmek için findmaaddy functionunu kullanıcaksın
attığın kanal küçük bir çocukuğun yaydığı src yi kullanıp kendi hilem diye geziyordu ve ve o pub ve dt src ye modül ekleyemediği için başkasına kodlattığıda var parayla.reis bu kanal anlatıyordu bakarsınBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
inetaddress = InetAddress.getByName(ip);
GuiConnecting.this.networkManager = NetworkManager.func_181124_a(inetaddress, port, GuiConnecting.this.mc.gameSettings.func_181148_f());
GuiConnecting.this.networkManager.setNetHandler(new NetHandlerLoginClient(GuiConnecting.this.networkManager, GuiConnecting.this.mc, GuiConnecting.this.previousGuiScreen));
GuiConnecting.this.networkManager.sendPacket(new C00Handshake(47, ip, port, EnumConnectionState.LOGIN)); // burayı so veya cr ye göre değişcen
GuiConnecting.this.networkManager.sendPacket(new C00PacketLoginStart(GuiConnecting.this.mc.getSession().getProfile()));
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?