- Konuyu başlatan
- Moderatör
Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Bekleya hız hileside getirirmisiniz x1 x2 x3 şeklinde cheat engineyi açmaya üşeniyorum![]()
Bekleya hız hileside getirirmisiniz x1 x2 x3 şeklinde cheat engineyi açmaya üşeniyorum![]()
Bakıyorum hocam işte dün başladım oyuna bakmaya. İlk yaptığımız chamsta duvar önü arkası kontrolü vardı fakat bildiğin gibi baya sıkıntılıydı neredeyse bir çok yerden adam göremiyordun. O yüzden biraz değişik bir method kullanıp düzelttim fakat bu methotta şuan için duvar arkası önü kontrolü koyma şansım yok. Aimbota gelince, şuan playerlerin xyz ile yapılmadı bu aimbot. İleride olurda oyun hitlenirse tüm özellikler sağlam bir biçimde yapılır. Taş tuğla sınırsız diyorsun fakat pek olacağını sanmıyorum. Genede bakıyoruz işte şuan fly üstünde çalışıyorum. Move Speed ekledik biraz sabredinHileyi ben ve bir arkadaşımız istemişti çok teşekkür ederiz lakin Aimbot daha da geliştirilebilir mi ileride her vurdugumuz tutsa daha akıcı olabilir diye düşünüyorum wall hack de şunu yapma imkanın varmı acaba CSGO Hani adam duvarın arkasında iken kırmızı görüş açımıza girdiğinde yeşil oluyor ona göre ateş edelim belli olmuyor şuan chamda bazenleri sebebi ise ilerde report sistemi gelişirse izlenirsek ona göre hareket edelim diye veya oyun için hilelerde yapabilirmisiniz TAŞ TUĞLA SINIRSIZ GİBİ İMKAN VARMI HOCAM
Valla Hocam İnanın o kadar heyecanlandım ki hile için harika şimdilik ileride dediğiniz gibi gelişeceğine inanıyorum ondan ziyade oyun hitlenebilir türkler tarafından yavaştan ilgi görüyor umarım her konuda başarı görebiliriz sizlerden bize de kullanmak düşüyor Teşekkürlerimi sunuyorum.Bakıyorum hocam işte dün başladım oyuna bakmaya. İlk yaptığımız chamsta duvar önü arkası kontrolü vardı fakat bildiğin gibi baya sıkıntılıydı neredeyse bir çok yerden adam göremiyordun. O yüzden biraz değişik bir method kullanıp düzelttim fakat bu methotta şuan için duvar arkası önü kontrolü koyma şansım yok. Aimbota gelince, şuan playerlerin xyz ile yapılmadı bu aimbot. İleride olurda oyun hitlenirse tüm özellikler sağlam bir biçimde yapılır. Taş tuğla sınırsız diyorsun fakat pek olacağını sanmıyorum. Genede bakıyoruz işte şuan fly üstünde çalışıyorum. Move Speed ekledik biraz sabredinBir şeyler buldukça ekleyeceğiz.
Yep, I just added move speed and fly and get ban. Do not use fly hack. Try only speed. Probably bc of a lot of report and fly hack I got ban too.yeah i think because i using speed and fly
I thing its a problem with Loader, probably will be fix on next updateWhen I press to open does not open, it opens and closes and does not appear the window of the hack, has something to do with the time zone? I'm from Brazil
Can you share your log file ?When I press to open does not open, it opens and closes and does not appear the window of the hack, has something to do with the time zone? I'm from Brazil
Hey man i not him but need help, the loader crash after click in ADS....Can you share your log file ?
Which browser are u trying ? And when your loader is crashing, can you take video ? We need video for understand it.Hey man i not him but need help, the loader crash after click in comfirm system....
Logs:
[seg jul 16 21:33:35 2018] Debug: Memes Failed
[seg jul 16 21:33:36 2018] Debug: web version : "3.0.3" current version 3.0.3
[seg jul 16 21:33:36 2018] Debug: FontLoader Loaded
[seg jul 16 21:33:40 2018] Warning: libpng warning: iCCP: known incorrect sRGB profile
[seg jul 16 21:33:41 2018] Warning: libpng warning: iCCP: known incorrect sRGB profile
[seg jul 16 21:33:44 2018] Debug: wWorker init
Which browser are u trying ? And when your loader is crashing, can you take video ? We need video for understand it.