Çalışmıyor Creative Destruction Esp & Aimbot Hack v3 [14.02.2020]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
❤️
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Steam versiyonunda çalışıyor mu? Eğer çalışıyorsa ban yediğimizde VAC yermiyiz?

Üye
7 HİZMET YILI
Fix it Please !!
p_102160zob1.png

noldu ya foton gitti ?
Seçkin Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Hızlı uçma vs hile kullanımlarını bende sizlere pek önermem sadece bu oyun için değil diğer oyunlar içinde aynı sonuçta herkes birbirini görüyor adam kayıttaysa ban yeme oranın zaten %100 olur diğer hileleri de adabında kullandıktan sonra ban yiyeceğinizi zannetmem iyi forumlar

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Hile güncellendi. Chams ve misc özellikleri kaldırıldı. Esp Boxun çalışmaması düzeltildi. Arada sırada yanıp sönebilir yapacak bir şey yok çok nadir oluyor.

very strong
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Chams Hack (Düşmanları kırmızı gösterir
düşmanlari gösterirken nedrnse mapda mavi oliyor harita bile gözükmüyor lütfen düzeltin birde ViP sürüm gelsin bence oyun daha cok oynanir zaten 6 saat oyunuyom denedim ama map ta felan bir sikinti var açtigim da mavi oluyo her yer düzeltilsin birde emeginiz için teşekürler hepsi sizn bizim için veleter için degil sagolun...

Steam versiyonunda VAC yer miyiz?
Vac atabilir normalde bile atiyor bende oldu

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Chams Hack (Düşmanları kırmızı gösterir
düşmanlari gösterirken nedrnse mapda mavi oliyor harita bile gözükmüyor lütfen düzeltin birde ViP sürüm gelsin bence oyun daha cok oynanir zaten 6 saat oyunuyom denedim ama map ta felan bir sikinti var açtigim da mavi oluyo her yer düzeltilsin birde emeginiz için teşekürler hepsi sizn bizim için veleter için degil sagolun...

Vac atabilir normalde bile atiyor bende oldu
Düzelttim dedim kardeşim neyin kafasını yaşıyorsun ? Güncelledim işte hileyi. Kaldırdım sorunlu olan özellikleri. Hiledeki problemleri giderdim. Çatır çatır aim ve esp çalışıyor işte. Onlarda bozuktu onlarıda güncelledim. Adama yakınlaşınca kaybolmuyor box artık. Oyuna ağır güncelleme gelmiş. 300 Metreden uzaktaki adamlar hem sizde gözükmüyor, hemde sizde gözükmediğinden dolayı esp box 300 metreden uzak adamlara çalışmıyor. Çünkü oyun 300 metreden uzak adamlardaki infoyu göndermiyor artık. Eskiden gönderiyordu, artık göndermiyor.

very strong
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Düzelttim dedim kardeşim neyin kafasını yaşıyorsun ? Güncelledim işte hileyi. Kaldırdım sorunlu olan özellikleri. Hiledeki problemleri giderdim. Çatır çatır aim ve esp çalışıyor işte. Onlarda bozuktu onlarıda güncelledim. Adama yakınlaşınca kaybolmuyor box artık. Oyuna ağır güncelleme gelmiş. 300 Metreden uzaktaki adamlar hem sizde gözükmüyor, hemde sizde gözükmediğinden dolayı esp box 300 metreden uzak adamlara çalışmıyor. Çünkü oyun 300 metreden uzak adamlardaki infoyu göndermiyor artık. Eskiden gönderiyordu, artık göndermiyor.
Tamam reis daha öncede oluyodu oyüzden dedim

Üye
7 HİZMET YILI
Game crashes when going into the match.
Please update the version.
More power!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...