Çalışmıyor Creative Destruction Esp & Aimbot Hack v3 [14.02.2020]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Siempre en busca de hacks
Üye
7 HİZMET YILI
alguna actualizacion? recibo ban por solo usar aimbot , plz pueden mejorar la seguridad <3

Banlı Üye
10 HİZMET YILI
Arkadaşlar ben şuanda hala kullanıyorum öyle fazla bakmadığınız sürece biley yok ama sizedir katılıyorum bi süreden sonra anlıyorlarmış ben bu siteye 2014-2015 arası ögrendim o zamandan bu zamana fazla bişey değişmedi aksine güzelleşti ama bi şey var eskiden az ban riski vardı şimdi ise saniye bir eskiden herkesten önce bunlar hileyi günçellerdi ben uyumazdım beklerdim hile günçellensede oynasam diye bu oyun için geçerli değil bütün oyunlar içi hile çıkıyor onlara destek olmak için o oyunu indirip tekrar hileyi indiriyorum çünkü adamlara belki bi katlım olur diye yani size kalan tek şey güven şimdi biraz terertütlen yaklaşıyorum ama kullanıyorum hala iyi geceler

laylaylom
Seçkin Üye
Ödüller
8
Sosyal
7 HİZMET YILI
loaderi açıp oyuna gelip yükle dediğimde oyun bekleniyor diyor sonra oyunu açıyorum açılmıyor görev yöneticisini açıp bakıyorum yanıt vermiyor diyor.
nasıl çözeceğim ?

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Yes ofcourse :)

brtywg' Alıntı:
loaderi açıp oyuna gelip yükle dediğimde oyun bekleniyor diyor sonra oyunu açıyorum açılmıyor görev yöneticisini açıp bakıyorum yanıt vermiyor diyor.
nasıl çözeceğim ?
Directx 9/11 yoksa sistemine yükle. Daha sonra bilgisayarı yeniden başlat ve oyun açıldıktan sonra inject etmeyi dene.

Üye
7 HİZMET YILI
how do I put this to work? it seems it wont eject and I press insert and nothing happens

Illumination
Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Hileyi aşırı kullanmamama rağmen 3 gün ban attı. Aimbot banlatıyor mu?

Son düzenleme:
Illumination
Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Hile çalışıyor ancak bir süre sonra ban atıyor.

Üye
7 HİZMET YILI
y no funciona? dice esperando el juego... se queda cargando y no reconoce cuando abro el juego (ayuda)

Üye
7 HİZMET YILI
I got banned so I think the hack is detectable now so can you guys fix it please.

Üye
7 HİZMET YILI
thx for hard work but I got ban for 3 days 2 acc . plz fix. again tyvm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...