Çözüldü Creative destruction hilesi flags 00000000 hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
1612601833350.png

böyle bi hata geliyo Creative Destruction oyununda hile yaparken her şey güzel devam ederken lütfen oyuna girin yazısı geldi oyuna girdim ve...
flags 00000000 ile karşılaştım 2-3 kere tekrar denedim olmadı UI yi tekrar indirdim denedim olmadı videodan defalarca baktım yine olmadı benden kaynaklı bi sorunmu anlamadım
yardımcı olursanız sevinirim

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Arkadaşlar sonradan oldu. Böyle bir problemim var yardımcı olur musunuz?

Creative Destruction da hileyi başlatıp oyuna girdiğimde hile menüsü geliyo ama play e basınca oyunun açılması gerekiyo fakat ekran full siyah oluyor çözümünü bilen yardımcı olursa sevinirim

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Moderatörün son düzenlenenleri:
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Virüs programlarınız falan kapalı değil mi? Böyle bir hata ile ilk kez karşılaştım. Çözümünü bilemedim
virüs programı fln yok windows defenderi de kapattım ama bilmiyorum neden oldu şimdi o pc de değilim evdede değilim çalışıyomu diye tekrar deneyemiyorum ama bu pc dede denedim burdada siyah ekran hatası ile karşılaştım konu açtım ama henüz cevaplayan çıkmadı acaba pc ile ilgili bi problem mi bilemiyorum

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
virüs programı fln yok windows defenderi de kapattım ama bilmiyorum neden oldu şimdi o pc de değilim evdede değilim çalışıyomu diye tekrar deneyemiyorum ama bu pc dede denedim burdada siyah ekran hatası ile karşılaştım konu açtım ama henüz cevaplayan çıkmadı acaba pc ile ilgili bi problem mi bilemiyorum
Ben de bilemedim üzgünüm. Discord adresimize çağırırdım ancak kapandı ne zaman açılır bilmiyorum.

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Ben de bilemedim üzgünüm. Discord adresimize çağırırdım ancak kapandı ne zaman açılır bilmiyorum.
yardımınız için teşekkürler ufak bi sorum olucakta başka bı PC de denedim hata olmadı ama oyun siyah ekranda kaldı her denedgimide tekrar siyah ekranda kaliyo hile aciliyo ama oyun siyah ekranda kaliyo onun hakkında bi bilginiz varsa yardımcı olursaniz sevinirim

Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
yardımınız için teşekkürler ufak bi sorum olucakta başka bı PC de denedim hata olmadı ama oyun siyah ekranda kaldı her denedgimide tekrar siyah ekranda kaliyo hile aciliyo ama oyun siyah ekranda kaliyo onun hakkında bi bilginiz varsa yardımcı olursaniz sevinirim
Bir bilgim yok üzgünüm.

Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Konu sahibi probleminin çözülmediğini belirtti
Güncel

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...