Fender the telecaster
Seçkin Üye
Evet kardeşim lol de herolar çok buglu... Yahu yorum kasacağım diye varya yapmadığınız şey yok koskoca riot games sanki bilmiyormuş gibi yorum atıyosun minecraft mı bu?lolde herolar çokmu buglı oynamadığımdan bilmiyorum
o nalet zilean zaten karşıya geldiği anda otomatikmen moralim bozuluyoTeemo: Ben hayatımda böyle kanser hero görmedim arkadaş. Karşısında garen oynasam oyunun 5. dakikasında direkt quit atarım.
Tryndamere: 1 levelde bile öfkesi dolduğu vakit hayvan gibi crit atan champ yani bozuk champ diyebiliriz.
Master Yi: Ormanda kastığı vakit kaçın hele guinsoo,mahvolmuşu bitirdiyse kaçsanız bile psikopat gibi u atıp arkanızdan koşar aynısı warwick için geçerli aman diyeyim.
Zilean: Oynamasını biliyorsanız karşı rakibi kolaylıkla q ile tilt edebilirsiniz pasifi ad carry'si için çok işe yarıyor.
Ve oyunun en boktan champı
Jhin: Buna 4 ebedi çıkan sapıklar tanıyorum 1 ila 2 düz vuruş attığı vakit tek yiyebilirsiniz, eğer karşınıza jhin gelir ise 3 olduğunuzda direkt dalın yoksa zararlı çıkabilirsiniz.
Evet hele iki kere q atması falan sinir bozucuo nalet zilean zaten karşıya geldiği anda otomatikmen moralim bozuluyo
Sona karahasat rünü ve üçüncü vuruş q pasifi ile vayne'ye %50 cana tek attığımı hatırlıyorum.Sona. İşe yaramaz, gereksiz, egirl karakteri.
kassadini nasıl unutursunuz ya eskilerdenSett ve Qiyana' dan başka kanser bir hero görmedim son güncellemelerden sonra.
Fizz kullnadım ama ben tekleyemiyorumİlk olarak ben başlıyorum
Fizz kadar saçma hero yok ya 6 level olup direk dive atan başka hero varmıya direk 1 item olsa bile tekliyor
öncelik ban attığım herodur kendisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?