Onaylı Üye
Merhaba arkadaşlar ben size 2007 model CrossFire'yi tavsiye etmek istiyorum. CrossFire için şunu söyleyebilirim. MMORPG'ler için WoW neyse MMOFPS'ler için de CrossFire o. İçinde tonlarca içerik var ve oyunda klasik bomba kurma modu da var tabii s&d diye geçiyor. Neyse asıl önemli olan oyunun P2W olmaması ve daha da önemlisi oyunda en iyi silah yok. En iyi kullandığın silah var. Ciddiyim +100 farklı silah var ve bu silahların kullanımı hepsinin kendine öz kullanımı var ve her silahın birden fazla kullanım şekli var. (yüzlerce desen serisi var). Ayrıca birçok kolay kullanımlı silah mutant modlarından ya da zombi modlarından çıkıyor ama diyorsan bu en öne çıkan silah hangisi diyorsan AK-47 iyi kullanırsan kral olursun ve tabii AK-47'nin de diğer silahlar gibi kullanım şekilleri var tek tek sıkmak spray atmak ve kontrollü sıkmak ama bu kontrollü sıkmayı nasıl anlatabilirim bilmiyorum şöyle diyebilirim spray atamıyorum ve daha alışmadığım için tek tek sıkmayı yapamıyorum diyorsan sıkarken recoil ayarlamak için tabanca kullanır gibi kullanmak diyebilirim ama en etkili 2 yöntem tek tek sıkmak veya spray atmaktır ve 400 TL'lik VIP AK-47'nin standartından farkı oyun sonu aldığın exp ve oyun içi para ve dipçiğiyle vurabiliyorsun öyle recoil ya da damage farkı yok.
Moderatörün son düzenlenenleri: