Çözüldü Crossfire hilesi gelecek mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
8 HİZMET YILI
merhaba arkadaşlar yaklaşık 3 aydır crossfire hilesi arıyorum ama bulamadım yok gibi bişiy ne yapmam lazım bilmiyorum hilesiz oynamadım hayatımda çok seviyorum oynamayı ama 3 aydır girmiyorum nasıl kodlanıyor bilen varsa anlatabilirmi evet onlinesi düşük ama bazıları için özel bir oyun

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
ben 1 sene öncesine kadar yapıyordum fakat 1 sene önce 64 bite geçti çeviremedim kodları oyle kaldı bide aoblar ve offsetleri 64 bit olduğu için sadece ida pro çekiyor onuda kullanamıyorum pek ben ollydbg ve chat engineden anlıyordum. baya zorlaştırdılar benim açımdan ilk godmodeyi bulanlardanım 2016 da yerin ölme anını tekrarlıyordu sürekli oyle bir yontem bulmuştum vurulmuyordun.

Son düzenleme:
Are you sure
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
artık devir değişti eskisi gibi hile yapılması kolay değil uğraştırıyor genelde hile yapımcıları cidden belirli bir kitlesi olan oyunlara yapmayı daha çok tercih ediyor örneğin şuan point blankta kimsenin hile yapmak istememesi gibi bir çok etken var artık eskisi gibi cheat engine açim pointer alam hile çakam devri bitti altyapı olanlar hileyi adapte edebiliyor altyapı olmayanlar hile yapmak için emek harcıyor o emeğinde karşılığı gelsin istiyorlar o yüzden oyunları özenle seçiyorlar bu zamana kadar artık hilesi duraksamış oyunlar ya anti hile ya da kitle yüzünden çıkmıyordur

Hand Of The God
Ultra Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
tutukmayn oyunlar ıcın cok hıleler guncellenmıyor. mevcut populer olan oyunlar ıcın daha cok ragbet goruyor

Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın.
Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
Merhabalar istek/anket üzerine hile gelmemektedir. Gelecekte hile gelir mi sorusuna ise maalesef cevap veremiyoruz. Gelişme olursa forum üzerinde duyurusu yapılır. Takipte kalın.

MultiPlayer Oyun Hile & Hack kategorisinden istediğiniz hilelere bakabilirsiniz:
https://memoryhackers.org/categories/multiplayer-oyun-hile-hack.38/

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...