tol patulong di gumana sakin , 64bit yung pc ko windows 7Tested in PH Server. Working really fine.
tol patulong di gumana sakin , 64bit yung pc ko windows 7Tested in PH Server. Working really fine.
Konu içerisinde ALL XIGNCODE SERVERS diyor.crossfire RU calistirdim tepki yok neden ? RU da calismiyormu ? ama buraad ALL server yaziyor
RU server ?Cheat don't work. Inject error
RU servercin hile yokmu simdi kardes ? su RUSLARA helal olsun hileyi ne kadar ariyorum bulamiyorum guvenlik sistemleri mukemmel yemin ederim, bir kac kisi var onlarda satiyor.Konu içerisinde ALL XIGNCODE SERVERS diyor.
Ruslarla alakası yok olayın. Kernel dandik bir anticheat kulanıyorlar. Bunu kullanan tek RU serveri var, diğer 50 tane server X3 kullanıyor. Ru yu destekleyeceğime, x3 kullanan serverleri desteklerim. Daha mantıklı değil mi kardeş ?RU server ?
Post automatically merged:
RU servercin hile yokmu simdi kardes ? su RUSLARA helal olsun hileyi ne kadar ariyorum bulamiyorum guvenlik sistemleri mukemmel yemin ederim, bir kac kisi var onlarda satiyor.
guzel kardesim , ben o olaylari pek iyi anlamiyorum su an benim skintim su, ben RUS crossfire hilesi bulamiyorum, ve buna cok ihtiyacim var. Bu isin kurucusu sizlersiniz , inanin ne kadar insanin hileye ihtiyaci var, burada 100 lerce insan crossfire RU oynuyor, sizede faydali olur, sitenize giris , forum falan anlaminda. Lutfen dikkata alirsinizRuslarla alakası yok olayın. Kernel dandik bir anticheat kulanıyorlar. Bunu kullanan tek RU serveri var, diğer 50 tane server X3 kullanıyor. Ru yu destekleyeceğime, x3 kullanan serverleri desteklerim. Daha mantıklı değil mi kardeş ?![]()
mesaj kutunda kapali kardesim, suna bir care bul lutfen, yaparsan sen yaparsin RU serveri icinde bir hile yapin, maca giriyoruz karsi taraf hepsi hile insan gicik oluyorRuslarla alakası yok olayın. Kernel dandik bir anticheat kulanıyorlar. Bunu kullanan tek RU serveri var, diğer 50 tane server X3 kullanıyor. Ru yu destekleyeceğime, x3 kullanan serverleri desteklerim. Daha mantıklı değil mi kardeş ?![]()
idk bruhIs running?
still showing the menu until the game runs 90%, then the game crashesRuslarla alakası yok olayın. Kernel dandik bir anticheat kulanıyorlar. Bunu kullanan tek RU serveri var, diğer 50 tane server X3 kullanıyor. Ru yu destekleyeceğime, x3 kullanan serverleri desteklerim. Daha mantıklı değil mi kardeş ?![]()
Windows 10 po hindi gagana windows 7tol patulong di gumana sakin , 64bit yung pc ko windows 7
ThanksWindows 10 po hindi gagana windows 7
Post automatically merged:
Aimbot have problem certain maps and areas doesnt work even the enemy is VISIBLE![]()
![]()