Crossout hile Crossout hack

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
2 HİZMET YILI
merhabalar bu oyunda (Crossout) cok eskiden oyunda bir türlü gelişemiyorum çünkü oyun para kazanmak ve faction seviyelerini atlamak çok zor yanlış hatirlamiyorsam 70kxp maçlardan ekstra xp kazanabilirsiniz ama bu 70k ya ulana kadar ve factionda seviye atlamam için benim 7 milyon xp ye ihtiyacınızim var görebiliyormusunuz ne kadar zor seviye atlatılıyor ve bu 70k ekstradan xp bitince maclardan en fazla 5-10k xp kazanabiliyorum bakin en fazla diyorum genel olarak 2-3k kazanıyorum maclarda çünkü oyun çok zor çok fazla zaman istiyor fsctionda maksimum 30 seviye olunuyor tek bir fsctionda seviyei atlamanız için aylarınızı vermeniz gerekiyor hayatsız gibi tek bu oyun oynamanız gerek para kazanma konusunu geçiyorum bile o bile çok zor market sistemi berbat para kazanmanız içinde hayatsız gibi hep bu oyun oynamanız gerek 10 paraya bisey satmak istiyorsanız size 5-6 oyun parası olarak geri donebiliyor lutfen hile var ise bu oyunun bana anlatırmısınız oyunu sildim ama hilesi varsa geri yukleyecegim

ENGLISH

Hello, this game (Crossout) is a long time ago and I can't improve in the game because it is very difficult to earn game money and skip faction levels. If I remember correctly, you can earn extra xp from 70kxp matches, but this is until I reach 70k and I need 7 million xp to level up in the faction. Can you see how much? The difficult level is passed and when this 70k extra xp is used up, I can earn a maximum of 5-10k xp from matches. Look, I say maximum, I generally earn 2-3k in matches because the game is very difficult and requires a lot of time. There is a maximum of 30 levels in fsction, you have to give months to skip the level in a single fsction. You only have to play this game like it's lifeless, I'm not even mentioning the issue of making money, it's very difficult, the market system is terrible, you have to play this game all the time like it's lifeless to make money, if you want to sell something for 10 money, it can come back to you as 5-6 game money, please tell me if there are cheats in this game. Can you tell me? I deleted the game, but if there is a cheat, I will reinstall it.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
yabancı hile forumlarında da araştırabilirsin bildiğim kadarıyla mh'da hilesi yok bu oyunun

Üye
2 HİZMET YILI
hocam sana tavsiyem sakin sakin chill chill oyna kasma fazla
Kral öyle olmuyor ben kuccuk bi tane araba yapıom karşıda öküz gibi araçlar veya silahları çok ii aracı çok küçük vs oluyor sıkıntı en kötü factionlari hileyle makslasam düzgün build yapicm yok işte hile lazım çok vakit istiyor oyun

yabancı hile forumlarında da araştırabilirsin bildiğim kadarıyla mh'da hilesi yok bu oyunun
Önerebileceğiniz bi site varmı

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Kral öyle olmuyor ben kuccuk bi tane araba yapıom karşıda öküz gibi araçlar veya silahları çok ii aracı çok küçük vs oluyor sıkıntı en kötü factionlari hileyle makslasam düzgün build yapicm yok işte hile lazım çok vakit istiyor oyun

Önerebileceğiniz bi site varmı
kuralları tam olarak bilmiyorum önermem yanlış olabilir

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
A mod pack is a set of mods that can be downloaded as a single pack, often including an automatic installe

Uzman Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
bi araştırır yazmayı denerim ama ücretiyle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...