Crounchyroll ile 3 aylık bedava gamepass

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Future Software Engineer
Onaylı Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Crounchyroll sitesine 14 günlük deneme premium olun hiçbir ödeme yapmıyorsunuz alttaki linkten kodu alın daha sonra siteye gelip üyeliğinizi iptal edebilirsiniz

ÖNEMLİ
Kodu sadece hiç gamepass açmamış olan hesaplarda kullanabilirsiniz.
Kodlar tükendi diyorsa reklam engelleyicileri kapatıp sayfayı yenileyin

link:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Ekran Alıntısı.PNG

Uzman Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Süpersin dostum bu aralar hikayeli oyun oynamak ülkenin şu zor günlerinde herkese iyi gelecek.

Paran var ise bu hayatta sağlık ve ailende olur
Süper Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Forumda gezinirken bu konuyu görmem iyi oldu bu ekonomi ve bu genel türkiye olayları ile kimisi aile,para,sağlık derdinde kimiside keyfinin. Ve bende aldım denedim işe yarıyor + güzel oyunlar mevcut rahatlamak,stres atmak ve zaman geçirip dertleri bir köşeye bırakmak için harika bir fikir. Bu tarz hikayeli oyun önerileri ve ya bu tarz yöntemler paylaşırsan sevinirim. <3 :panlove:

Süper Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
çarşamba gelir diyor bakalım beklicez artık inş karttan para çekmez
Kartını internet alışverişlerine kapaatabilirsin bi ton videosu vb var. Ve ya limit koyabilirsin 0tl.. Ve ya pek incelemedim sitede hesap ayarları vb var ise kartı silmeyi deneyebilirsin. Site pek popüler olmadığı için gelecek haftaya gelmesi normal epey bi beklemek gerekir bu zamana kadar yeni siteler araştırabilirsin.. Örneğin epicgames olsa 1 saatte yenilerdi stokları. Bence normal bir durum. Sen kartını genede internet alışverişlerine kapat para çekmesin

Bechox
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Kartını internet alışverişlerine kapaatabilirsin bi ton videosu vb var. Ve ya limit koyabilirsin 0tl.. Ve ya pek incelemedim sitede hesap ayarları vb var ise kartı silmeyi deneyebilirsin. Site pek popüler olmadığı için gelecek haftaya gelmesi normal epey bi beklemek gerekir bu zamana kadar yeni siteler araştırabilirsin.. Örneğin epicgames olsa 1 saatte yenilerdi stokları. Bence normal bir durum. Sen kartını genede internet alışverişlerine kapat para çekmesin
kapattım şimdi internet harcamalarını. birde kartta 45tl var 55tllik üyeliğin 14günlük denemesini aldım 55tl çekmeye çalırsa çekemez
Post automatically merged:

Kanka son bir kere bakayım dedim Kodu verdi aldım game passi simdi iptal edicem bakalım

Süper Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
kapattım şimdi internet harcamalarını. birde kartta 45tl var 55tllik üyeliğin 14günlük denemesini aldım 55tl çekmeye çalırsa çekemez
Post automatically merged:

"Kanka son bir kere bakayım dedim Kodu verdi aldım game passi simdi iptal edicem bakalım"
Bendede geçici öyle birşey oldu şuan tekrar denediğimde bende alabildim gamepasi iptal edip hesap ayarlarında kayıtlı kart ve ya başka bi ayar farkedersen kartını ordanda silebilirsin. Ben arkadaşımın sanal kartı ile aldım şimdi bir kaç oyunu test edeceğim. Umarım bir sorun çıkmaz iyi oyunlar iyi geceler dilerim.. Güzel bulduğun oyunlarıda önerirsen sevinirim :pkicat:

Future Software Engineer
Onaylı Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
super olmus bılgılendırdıgın ıcın tesk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...