Future Software Engineer
Onaylı Üye
++Süpersin dostum bu aralar hikayeli oyun oynamak ülkenin şu zor günlerinde herkese iyi gelecek.
Stok bitmiş. Elma ağacı gibi dalan çok insan var. Ama yenilenmesi bekleniyor ve ya geçicide olabilir bilmiyorum 24 saat sonra tekrar dene @Berkayyıldızkodlar tükendi diyor
çarşamba gelir diyor bakalım beklicez artık inş karttan para çekmezStok bitmiş. Elma ağacı gibi dalan çok insan var. Ama yenilenmesi bekleniyor ve ya geçicide olabilir bilmiyorum 24 saat sonra tekrar dene @Berkayyıldız
Kartını internet alışverişlerine kapaatabilirsin bi ton videosu vb var. Ve ya limit koyabilirsin 0tl.. Ve ya pek incelemedim sitede hesap ayarları vb var ise kartı silmeyi deneyebilirsin. Site pek popüler olmadığı için gelecek haftaya gelmesi normal epey bi beklemek gerekir bu zamana kadar yeni siteler araştırabilirsin.. Örneğin epicgames olsa 1 saatte yenilerdi stokları. Bence normal bir durum. Sen kartını genede internet alışverişlerine kapat para çekmesinçarşamba gelir diyor bakalım beklicez artık inş karttan para çekmez
kapattım şimdi internet harcamalarını. birde kartta 45tl var 55tllik üyeliğin 14günlük denemesini aldım 55tl çekmeye çalırsa çekemezKartını internet alışverişlerine kapaatabilirsin bi ton videosu vb var. Ve ya limit koyabilirsin 0tl.. Ve ya pek incelemedim sitede hesap ayarları vb var ise kartı silmeyi deneyebilirsin. Site pek popüler olmadığı için gelecek haftaya gelmesi normal epey bi beklemek gerekir bu zamana kadar yeni siteler araştırabilirsin.. Örneğin epicgames olsa 1 saatte yenilerdi stokları. Bence normal bir durum. Sen kartını genede internet alışverişlerine kapat para çekmesin
Kanka son bir kere bakayım dedim Kodu verdi aldım game passi simdi iptal edicem bakalımKartını internet alışverişlerine kapaatabilirsin bi ton videosu vb var. Ve ya limit koyabilirsin 0tl.. Ve ya pek incelemedim sitede hesap ayarları vb var ise kartı silmeyi deneyebilirsin. Site pek popüler olmadığı için gelecek haftaya gelmesi normal epey bi beklemek gerekir bu zamana kadar yeni siteler araştırabilirsin.. Örneğin epicgames olsa 1 saatte yenilerdi stokları. Bence normal bir durum. Sen kartını genede internet alışverişlerine kapat para çekmesin
Bendede geçici öyle birşey oldu şuan tekrar denediğimde bende alabildim gamepasi iptal edip hesap ayarlarında kayıtlı kart ve ya başka bi ayar farkedersen kartını ordanda silebilirsin. Ben arkadaşımın sanal kartı ile aldım şimdi bir kaç oyunu test edeceğim. Umarım bir sorun çıkmaz iyi oyunlar iyi geceler dilerim.. Güzel bulduğun oyunlarıda önerirsen sevinirimkapattım şimdi internet harcamalarını. birde kartta 45tl var 55tllik üyeliğin 14günlük denemesini aldım 55tl çekmeye çalırsa çekemez
Post automatically merged:
"Kanka son bir kere bakayım dedim Kodu verdi aldım game passi simdi iptal edicem bakalım"
Reklam engelliyecileri kapatStok bitmiş. Elma ağacı gibi dalan çok insan var. Ama yenilenmesi bekleniyor ve ya geçicide olabilir bilmiyorum 24 saat sonra tekrar dene @Berkayyıldız
adblock kapatkodlar tükendi diyor
ne alakası var knk reklam engelleyici ile****** engelliyecileri kapat
Post automatically merged:
adblock kapat
çarşamba gelir diyor bakalım beklicez artık inş karttan para
bilmiom bendede öyle diyordu kapattım kodu verdine alakası var knk ****** engelleyici ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?