CryEngine Nedir ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
[font=tahoma, verdana, geneva, lucida,]Cryengine 3 Nedir? Ne işe yarar? Ne amaçlar ile kullanılabilir?[/FONT]

[font=tahoma, verdana, geneva, lucida,]Kısacası bu videodan anlıyabilceğimiz kadarıyla Cryengine 3 bana göre dünyanın en iyi en gelişmiş grafik ve oyun motorudur.[/FONT]
[font=tahoma, verdana, geneva, lucida,]Video:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
[/FONT]

[font=tahoma, verdana, geneva, lucida,]Peki ne işe yarar Cryengine 3 crysis 2 haritalarını yapmak üzere tasarlanmıştır fakat bunu değiştirme konusundaki anlatımlarımı daha sonra yapıcam mesela bunun gibi birşey yapabiliriz Cryengine 3 ile araba yarışı oyunu : 
[/FONT]

[font=tahoma, verdana, geneva, lucida,]Cryengine 3 bir çok amaçlar ile kullanılabilir ben 3Ds max te yaptığım objeleri Cryengine 3 e aktarıp silah obje gibi şeyler yapabiliyorum hatta bu objeler sayesinde yeni haritalar tasarlıyabiliyorum yeni bir oyun bile yapabilirim bu motor sayesinde objeleri silahları değiştip battlefield tarzı bir oyun bile yapabilirsiniz yani oyun yapmak için C++(vb) falan filan uğraşmayın bence bu oyun motorunu temin edip bunun üzerinde çalışın ama ben başka programlar ile uğraşmak istiyorum diyorsanız birşey diyemem ama henüz daha yeni öğreniyorsanız cryengine 3 ile başlamanızı tavsiye ederim.[/FONT]

[font=tahoma, verdana, geneva, lucida,]
[/FONT]

Süper Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
MiroslavStoch' Alıntı:
Teşekkürler Yeni Bir Şey daha Öğrenmiş Oldum

Zaten bende çok bilgili değilim ama yinede programı kullanıyorum harbi güzel program yani.

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
daha önce açıldı kardeşim report

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Konu Daha Önce Açılmıştır.KİLİT*

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...