Yatırım tavsiyesi için yazmayacağım bilgi paylaşımı yapmak için insanların borsanın ne durumda olduğunu öğrensin diye gidin şuna para yatırın tarzı bir yazım olmayacak.Valla ben takip ediyorum aslında yazsan fena olmaz ama kurallar gereği yatırım oldugu için bence yazamayabilirsin.
Benim kendi yazdığım indikatorum var gerçi tek yazmadım 3 arkadaş hazırladık her şeyi tek tek yapıyor. ('Çanak-kulp, Yükselen trend, düşen trend, fibonacchi, vs) tüm sistemi saatlik günlük haftalık denetliyor ve sonrasında alım satım yerlerini çıkarıyor 8 yıl oldu bu işle uğraşalı şimdi birikimlerimi buraya aktarayım dedim işten eve geliyoruz boş boş oturmaktansa şurada analiz yazımızı yazar biraz bilgi alışverişi yaparız.ben de 4 yıldır borsadayım ve açık konuşmak gerekirse 5k dolar net karım oldu bir ara elimde etherium tutuyordum 3 sene öncesi falan bende yazılar yazmayı düşünüyorum forumda
insanları bilgilendirmen çok iyi bir davranış bence hemde dediğin gibi bilgi paylaştıkça çoğalırBenim kendi yazdığım indikatorum var gerçi tek yazmadım 3 arkadaş hazırladık her şeyi tek tek yapıyor. ('Çanak-kulp, Yükselen trend, düşen trend, fibonacchi, vs) tüm sistemi saatlik günlük haftalık denetliyor ve sonrasında alım satım yerlerini çıkarıyor 8 yıl oldu bu işle uğraşalı şimdi birikimlerimi buraya aktarayım dedim işten eve geliyoruz boş boş oturmaktansa şurada analiz yazımızı yazar biraz bilgi alışverişi yaparız.
veya yatırım yapcak kişiler için de iyi olur bu aralar instagramda falan botları görüyorduk trade bot falanAçıkçası benim kriptoya ilgim yok fakat analiz programı ilgisi olanlar veya yatırım yapmış olanlar için çok iyi olabilr.
Bakalım yetkili arkadaşlar olur derse paylaşcam.Yasak değilse paylaşım faydalı olur hiç karşılaşmadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?