Çözüldü Crypto analizi yazılarımı yazmamı ister misiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Efsaneler Ölmez
Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Uzun zaman önce oyun oynamayı bıraktım sadece borsalarda grafik okuma ve analiz yapmaya başladım bu forumda da daha farklı şeyler yapalım bilgi paylaşımı olsun istedim sizlerde isterseniz analizlerimi günlük buraya atarım yazı şekilden ve grafik olarak

Üye
Ödüller
3
8 HİZMET YILI
Hiç kendine analiz yapıp analizlerini inceledin mi? Hangi analizlerinde doğruluk var?
Post automatically merged:

Deneyebilirsin ama uzun bir süreç

sudo apt get install NEWLIFE
Süper Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
bunları yazarken gündeme dair ipucular verirsen tadından yenmez hoş olur tartışabiliriz fikir alışverişi olur

Onaylı Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Benim kendi yazdığım indikatorum var gerçi tek yazmadım 3 arkadaş hazırladık her şeyi tek tek yapıyor. ('Çanak-kulp, Yükselen trend, düşen trend, fibonacchi, vs) tüm sistemi saatlik günlük haftalık denetliyor ve sonrasında alım satım yerlerini çıkarıyor 8 yıl oldu bu işle uğraşalı şimdi birikimlerimi buraya aktarayım dedim işten eve geliyoruz boş boş oturmaktansa şurada analiz yazımızı yazar biraz bilgi alışverişi yaparız.
oo bak sen :D Ben de küçük yatırımlar yapıyorum dostum benimle paylaşır mısın? İlgi çekici.

Efsaneler Ölmez
Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
kanka bir şey sorucam grafik okuma dedigin bir egitim mi grafik gidişine göre yorum mu yapıyoruz
Grafik okuma mum formasyonlarından tut indikatorlerle yapilan cizimlere kadar her sey var icinde yapilan cizimler olusan formasyonlarla %85e kadar dogru analizler yapılır %15 olan hata payı ne diye soracak olursan ornek: Elon Musk çıkıp ben bitcoin ile tesla odemesi kabul ediyorum derse bitcoin uçar birden sonra geri cakılır. Yani balina denen topluluk bu %15lik hatayı yaptiran kisım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...