Her şey dahil olacak yazı içindebunları yazarken gündeme dair ipucular verirsen tadından yenmez hoş olur tartışabiliriz fikir alışverişi olur
oo bak senBenim kendi yazdığım indikatorum var gerçi tek yazmadım 3 arkadaş hazırladık her şeyi tek tek yapıyor. ('Çanak-kulp, Yükselen trend, düşen trend, fibonacchi, vs) tüm sistemi saatlik günlük haftalık denetliyor ve sonrasında alım satım yerlerini çıkarıyor 8 yıl oldu bu işle uğraşalı şimdi birikimlerimi buraya aktarayım dedim işten eve geliyoruz boş boş oturmaktansa şurada analiz yazımızı yazar biraz bilgi alışverişi yaparız.
Grafik okuma mum formasyonlarından tut indikatorlerle yapilan cizimlere kadar her sey var icinde yapilan cizimler olusan formasyonlarla %85e kadar dogru analizler yapılır %15 olan hata payı ne diye soracak olursan ornek: Elon Musk çıkıp ben bitcoin ile tesla odemesi kabul ediyorum derse bitcoin uçar birden sonra geri cakılır. Yani balina denen topluluk bu %15lik hatayı yaptiran kisım.kanka bir şey sorucam grafik okuma dedigin bir egitim mi grafik gidişine göre yorum mu yapıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?