Crypto Browser Hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar, bu crypto browser bitcoinin kendi browseri mi ben onu anlayamadım bir de bu bitcoinin orjinal sitesini bulamadım burda ki mantığı anlayamadım bu browserin daha sonradan kapanma gibi bir olasılığı var mı?

Süper Üye
7 HİZMET YILI
Bitcoin sadece bir dijital para birimidir ve bu yazılımın bitcoin'in kurucuları ile alakası yok. Yazılımın evet Bitcoin kazdığı doğru fakat bunu sadece bir bilgisayar yardımıyla yapamazsınız. Siz internete bu tarayıcıyla girdikçe donanımınıza göre belli bir hız değerinde bitcoin üretmeye başlıyor. Arkadaşlarınızı da davet ederek daha çok bitcoin kazanırsınız.

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Bitcoin sadece bir dijital para birimidir ve bu yazılımın bitcoin'in kurucuları ile alakası yok. Yazılımın evet Bitcoin kazdığı doğru fakat bunu sadece bir bilgisayar yardımıyla yapamazsınız. Siz internete bu tarayıcıyla girdikçe donanımınıza göre belli bir hız değerinde bitcoin üretmeye başlıyor. Arkadaşlarınızı da davet ederek daha çok bitcoin kazanırsınız.

internetten araştırdığımda tamam millet hoş güzel paralar çekmiş bu browser sayesinde fakat anlamadığım sadece google hesabı ile bağlandığımız bu hizmetin ilerde ne malum hesaba yatırmayacağı veya kapanma durumu :D aklıma çiftlik geliyor hep. Peki referansla üye olanların bir yararı veya zararı olur mu?

Süper Üye
7 HİZMET YILI
internetten araştırdığımda tamam millet hoş güzel paralar çekmiş bu browser sayesinde fakat anlamadığım sadece google hesabı ile bağlandığımız bu hizmetin ilerde ne malum hesaba yatırmayacağı veya kapanma durumu :D aklıma çiftlik geliyor hep. Peki referansla üye olanların bir yararı veya zararı olur mu?
Kapanma gibi bir durumu şuanlık yok. Referansla üye olanın sana yararı var. Senin verdiğin linkle bitcoin kazananlar senin yerine de kazanıyor. Hem kendi için hem senin için bitcoin üretmiş oluyor.

Bilinmiyor
Efsane Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
bayadır açık ayda 600 tl gelirim var ordan

➽➽➽
Uzman Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
süpersin :) bende başladım bakalım ilk güne göre iyi gidiyor ama bana para çekme kısmını biraz anlatır mısın özelde ?
kardeşim blockhainden btc hesabı aç btc wallet kodunu cryto da para çekerken istiyecek onu yazıcan 2-3 saat içinde yatıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...