CryptoTap dan kazandım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
bıtcoın yatırımında bıtcoın sanal paramı yoksa madenı almakmı daha karlı olur bılgılı bırı varsa yazsın lutfen

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
kazandığına emin misin fake felan değil demi

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
para yatırmadan bir şeyler kazanmaya çalışıyorsan zor yani, kimse hayrına bedava bitcoin dağıtmaz
zaten bilgisayarında işleyerek bitcoin kazanmış kazandığı şeyi kullandığımız paraya dönüştürmeye çalışıyor yani hayrına dağıtılan bir şey yok ki
en azından ben böyle anladım olayı

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Kanka banka hesabhına gır ordan paraya tıkla bı profilinde bişi var ıd gıbı onu at banka hesabına sonra cekebılrsn

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Banka hesabını ekleyerek transaction bölümünden bitcoin cüzdanına gönderebilmen gerek.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
banka hesabını eklemen gerek riskli biraz

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Dostum tüm üyelik işlemlerinin yapıldığı bir panel, bu panelde de banka hesapların, veya cüzdanın olarak geçen bir kısım elbette vardır bu formatta siteler için konuşuyorum, oradan bir banka hesabı veya bitcoin cüzdanı ekleyerek paranı dilediğince çekebilirsin, ayriyeten bir tavsiye, bu sitelerden bu tür paraları hızlıca çekmen lazım... :) Bir ay içinde sadece göstermelikmiş gibi, hiç bakiyen oluşmamış gibi bir tavra bürünebiliyorlar sen bakıp 0.00 gördüğünde...

Üye
5 HİZMET YILI
bu konuda bilgili bi arkadaş konu açarsa bizlerde yararlanabiliriz bence

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
öncelikle bi bitcoin sitesinden hesabının olması lazm al/sat yapabilmen için kimlik vb. şeyler istiyorlar

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
biraz angarya işler bununla bu kadar uğraşacağınıza bence bir yazılım üzerine dursanız daha verimli bir şey yapmış olacaksınız

Uzman Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
bu youtubede karşımıza çıkan şeyler gerçekmi yok demo sürüm yok 5tl at 100tl al tarzı şeyler ? aydınlatırsa biri sevinirim

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
güvenilir mi daha önce çekebilen varmı parayı

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Sistem güzel fakat referans üye getirmeden elle tutulur bir miktar kazanabileceğinizi düşünmüyorum, 10 TL bile kasmak bir kaç ay sürebilir referanssız :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...