Rias Gremory ♥
Uzman Üye
- Ödüller
- 7
Hocam çok teşekkürler ellerine sağlık çok fonksiyonel bir hile
Hocam merhaba bende sadece wall hack çalıştı aimbot veya trigger çalışmadı nasıl ayarlıyoruzrica ederim iyi oyunlar![]()
aim legit bir şekilde hilede gömülü menü visual bir şekilde ayarlı legit bir hile hocam triggerda çalışmıyor sanırım güncellemede yeni şeyler getirmeyi planlıyorum ama olan özellikler işini görür.Hocam merhaba bende sadece wall hack çalıştı aimbot veya trigger çalışmadı nasıl ayarlıyoruz
steam versiyon kanka çalışıyorda arızalı işte yarım yamalak çalışıyorSteam versiyonunu bilemem bende mevcut değil ancak Non Steam versiyonda halen daha çalışmakta
tamm kanka iyi günler sanada umarım güncellenirEvet bazı özellikler çalışmıyor ancak konuyu açan arkadaş güncelleyeceğini belirtti triggerbot da sıkıntı var mesela birde adamları iskelet görüntülerken bazen gözükmüyorlar duvar arkası bende güncellenmesini bekliyorum bu konuda.
Hocam çok teşekkürler aydınlattığın içinaim legit bir şekilde hilede gömülü menü visual bir şekilde ayarlı legit bir hile hocam triggerda çalışmıyor sanırım güncellemede yeni şeyler getirmeyi planlıyorum ama olan özellikler işini görür.