Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
CounterStrike 1.6 hileleri,CounterStrike 1.6 Hilesi,CounterStrike 1.6 hile,CounterStrike 1.6 hack,CounterStrike 1.6 oyun hilesi,CounterStrike 1.6 hacks,CounterStrike 1.6 Hile 2017,CounterStrike 1.6 hileleri 2017,CounterStrike 1.6 AimBot Hack.CounterStrike ,cs.1.6 Aimbot Cfg

r2ZvpN.gif
SonGüncelleme (23.06.2017)
:özellik:
Aimbot
:yazı:
CFG Dosyasını İndirin

Sonrasında Rardan vemotin1.cfg yi çıkartın

vemotin1.cfg yi kopyalayın sonrasında csstrike dosyasına atın

Oyuna girip Konsola "exec vemotin1.cfg" yazarak aktif edip Oyuna Girelim :)
#Dipnot Hile Bütün Oyun Sunucularında Sorunsuz Bi Şekilde Çalısmaktadır.
Bütün Korumalı Ve Korumasız Sw lerde Sorunsuz Çalışmaktadır.
Dikkat Edilmesi Gerekenler
# [UYARI]: Anti Virüs Programı Kulanıyorsanız Kapayın Yoksa Hileyi Tehdit Olarak Algılıyacaktır.

# [UYARI]: Başınıza Bişey Gelirse Bunun Sorumlusu Biz Değiliz. İNDİRENDEDİR!!!
:calis:
o0r5pQ.png

Windows XP ÇALIŞIYOR
Windows Vista ÇALIŞIYOR
Windows 7 ÇALIŞIYOR
WİNDOWS 8 ÇALIŞIYOR
WİNDOWS 8.1 PRO ÇALIŞIYOR
WİNDOWS 10 ÇALIŞIYOR

Tüm işletim sistemlerinde sorunsuz çalışıyor.

Arkadaşlar hilemizin özellikleri yukarıda gördüğünüz gibidir. Anlatımı ve özelliklerini inceledikten sonra hileyi rahatça çalıştırabilirsiniz. İndirme linki ve virüstotale geçmeden önce şunu belirtmek istiyorum. Kullanacağınız hilede başınıza gelebilecek bütün problem, cezalandırma, hata vb. şeylerin sorumluluğu tamamen hileyi indiren kullanıcıya aittir. Herhangi bir sorumluluğu memoryhackers.org ailesi olarak kabul etmemekteyiz.

:not:
Hilenin virüstotal'ini inceleyen arkadaşlar, virüstotalde virüs çıkması gayet doğaldır, trainer ve hile programı tarzındaki şeylerin kodlanma aşamasında kullanıldığı kodlardan dolayı, virüstotal ve bazı virüs programları bunu programları virüs olarak algılamaktadır. Forum sitemizde kesinlikle rat paylaşımı yasaktır ve yapılamaz, indireceğiniz dosyalarda darkcoment asla yoktur. Yetkililerimiz forumun temizliğini günlük olarak sağlamakta ve kontrol etmektedir. Şimdiden hileyi kullancak arkadaşlar için iyi eğlenceler diliyorum, iyi forumlar.
:indir:
İndir :
Virüs Total :

⭐⭐⭐⭐⭐
Ultra Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Girdiğim her oyunda KnifeCFG yüzünden 10 dakika ban atıyor !

İnsta ♥ @LazHayalet ♥
Efsane Üye
Ödüller
18
Sosyal
10 HİZMET YILI
eyvallah sağol

Ben Senim Ve Sen Kendinden Kaçamazsın !
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Güzel Paylaşım Güncell +++ Ama Şu Ban İÇİN BİRŞEY İSTİYORSANIZ GİDİN MODEME RESET ATIN ! İP RESETLENİR

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...