Çözüldü Cs 1.6 Çözünürlük sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Selamlar, herkese iyi forumlar benim Counter Strike 1.6 ile ilgili bir sorunum var oyunda çözünürlüğüm her şeyim normal okey oyun içi sorun yok fakat, masaüstüne dönünce ekran küçücük kalıyor çözünürlük düşüyor 640px gibi bi orana düşüyor nvidia da nerdeyse her şeyi denedim aynı şekilde windowstada aynı şeyleri denedim yapmadığım ayar kalmadı yardımcı olabilirseniz çok sevinirim iyi forumlar.

Çözüm
Gayet kolay uyumluluk Windows 7 sonra yönetici olarak çalıştır. 800x600 yapıyosun. Fakat Alt Tab atarsanız sonra oyuna dönerseniz siyah ekran oluyor. Bu sorunda oyunun eski olmasından kaynaklanıyor.
Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
knk eski bir oyun olduğu için oyunu çalıştırdıkdan sonra çözünürlük neyse oyunu kapatana kadar öyle oynarsın çok yaşadım bunu xD

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Selamlar, herkese iyi forumlar benim Counter Strike 1.6 ile ilgili bir sorunum var oyunda çözünürlüğüm her şeyim normal okey oyun içi sorun yok fakat, masaüstüne dönünce ekran küçücük kalıyor çözünürlük düşüyor 640px gibi bi orana düşüyor nvidia da nerdeyse her şeyi denedim aynı şekilde windowstada aynı şeyleri denedim yapmadığım ayar kalmadı yardımcı olabilirseniz çok sevinirim iyi forumlar.

BRO WATCH THE FULL VIDEO

how to fix counter strike 1.6 resolution

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
umm...sorry i can speak only english...TT

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Eğer yalnış hatırlamıyorsam cs1.6nın program filesinde ayarlanabilir yer var çözünürlüğü ordan ayarla den direkt dosyalardan belki iş yapar

Přijímám všechno, co mi život dal i vzal.
Banlı Üye
Ödüller
3
Sosyal
6 HİZMET YILI
Gayet kolay uyumluluk Windows 7 sonra yönetici olarak çalıştır. 800x600 yapıyosun. Fakat Alt Tab atarsanız sonra oyuna dönerseniz siyah ekran oluyor. Bu sorunda oyunun eski olmasından kaynaklanıyor.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...