Onaylı Üye
güncel sistemler genellikle eski oyunlarda sorunlar yaratıyor bu çok olası başka oyun sağlayıcılarını deneyebilirsiniz cs 1.6 içinwindows 10
işletim sistemi derken?hangi işletim sistemini kullanıyorsunuz?
windows 10 mu 11 miişletim sistemi derken?
windows 10windows 10 mu 11 mi
güncel sistemler genellikle eski oyunlarda sorunlar yaratıyor bu çok olası başka oyun sağlayıcılarını deneyebilirsiniz cs 1.6 içinwindows 10
zaten yazdığım kodları belirttim fps_max 999 fps_modem 999 developer 2 bunlar fps yi az da olsa arttırıyor. config olarak bana karakter modelleri gizleme lazım ve bunu da bulamıyorum. varsa atarsanız sevinirim.config kullanabilirsin bunun için hazır configler mevcuttur konsoldan fps kısıtlamayı kaldırabilirsin ve OpenGL daha iyi bir yumuşaklık ve oynanış rahatlığı vardır fps açısından steamdan daha iyi bir performans alabilirsin başlatıcı kod seçeneklerine fps_max vs yapabilirsin ( nonsteam indirdiğin yere göre değişir csduragı csoyuncum ) farklı bir yer dene
supoyev bu konu hakkında bi video yaptı geçen gün ona bakabilirsinÖncelikle merhaba arkadaşlar. Sistemim çok iyi olmasa da valorantı en az 150 fps en çok 300 fps oynuyorum (5v5 maçlarda). Fakat cs 1.6 ya gelince oyunda kimse olmasa bile 150 fps, jailbreak deathrun vb. serverlere girince en az 40 en çok 60 oluyor fps. Hud draw 0 ile bunny yapıyorum hala 60 da kalıyor fps. Bunun bir çözümü var mı. Yazdığım komutlar - fps_max 999 - fps_modem 999 - developer 2 - .. nvidia ekran kartı kullanıyorum. Bütün performans ayarlarını yaptım fakat bi değişiklik olmadı. Nasıl düzeltebileceğim hakkında bilginiz varsa yazmanızı istiyorum. CS 1.6 NonSteam şu anda fakat Steam'a geçicem. Her ikisi için de önerilirinizi bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?