9 Nis 2017 #1 burakbcl B Bilgi cesaret verir, cehalet küstahlık. (Terry) Süper Üye Katılım 30 Tem 2016 Mesajlar 694 Tepki puanı 89 9 HİZMET YILI 1. Caps 2.Caps (EFSANE OLMUŞ ) 3.Caps 4. Caps 5. Caps Daha fazla istiyorsanız yorumlarda belirtin. Hatalarım varsa yoruma yazarsanız (Saygı Çerçevesi İçinde) sevinirim.
1. Caps 2.Caps (EFSANE OLMUŞ ) 3.Caps 4. Caps 5. Caps Daha fazla istiyorsanız yorumlarda belirtin. Hatalarım varsa yoruma yazarsanız (Saygı Çerçevesi İçinde) sevinirim.
9 Nis 2017 Konuyu başlatan #2 burakbcl B Bilgi cesaret verir, cehalet küstahlık. (Terry) Süper Üye Katılım 30 Tem 2016 Mesajlar 694 Tepki puanı 89 9 HİZMET YILI Yorumun için teşekkürler,rep'in içinde haklısın
9 Nis 2017 Konuyu başlatan #3 burakbcl B Bilgi cesaret verir, cehalet küstahlık. (Terry) Süper Üye Katılım 30 Tem 2016 Mesajlar 694 Tepki puanı 89 9 HİZMET YILI Volkancc' Alıntı: ABİ WOLFTÜ HİLEYİ YÖNETİCİ OLARAK AÇIYORUM MEMORYHACKERS YAZIYO 2-3 SANİYE SONRA SUNUCU İLE BAĞLANTI KURULAMADI DİYO 2 GÜNDÜR OYNAYAMIYOM 2 GÜNDÜR DE ARIYORUM AMA AÇILMIYO ALLAH RIZASI İÇİN YARDIM Genişletmek için tıklayın ... Kardeşim bunu Soru-Cevap Kategorisinden Konu başlığı YARDIM yaparak sorunununu başlığa yazıp konunu paylaşarak çözebilirsin. İyi Forumlar
Volkancc' Alıntı: ABİ WOLFTÜ HİLEYİ YÖNETİCİ OLARAK AÇIYORUM MEMORYHACKERS YAZIYO 2-3 SANİYE SONRA SUNUCU İLE BAĞLANTI KURULAMADI DİYO 2 GÜNDÜR OYNAYAMIYOM 2 GÜNDÜR DE ARIYORUM AMA AÇILMIYO ALLAH RIZASI İÇİN YARDIM Genişletmek için tıklayın ... Kardeşim bunu Soru-Cevap Kategorisinden Konu başlığı YARDIM yaparak sorunununu başlığa yazıp konunu paylaşarak çözebilirsin. İyi Forumlar