valorant hakkında değişik bilgiler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
4 HİZMET YILI
Öncelikle merhabalar arkadaşlar bugün sizlerle az çok bilinen ilginç işinize belki yarıcak bir kaç bilgi vercem daha önce görmeyen duymayan arkadaşlarımız olabilir
eğer sizinde böyle değişik bilgileriniz varsa valorant hakkında yorumlarda belirtin
1- killjoyun tareti viper ultisi içinde göremez
2- sova ultisiyle sage duvarları üstünden zıplayabilir ( ben genelde birini rakibe atıyorum sonrakini duvardan atlamaya kullanıyorum)
3- reyna ultisi açıkken yorunun klonu görürse parlamaz yani gerçek yoru ayırt edebilirsiniz ( bu fixlenmiş olabilir uzun süre oldu reyna oynamayalı)
4-chamber tuzağının üstüne cypher kamerası atabilirsiniz
5- omen smoke yeteneği ile ascent A tarafı camı kırabilirsiniz
6- reyna göz yeteneğini arkanıza alırsanız önünde durduğunuz için rakibiniz gölgenizi görebiliyor dikkat eden oyuncu vurabiliyor körken bile
7-fade'de c yeteneği ecel'i atarken sage yavaşlatması astra girdabı gibi yeteneğin olmadığına emin olun çünkü yavaşlatmalara takılabiliyor
8- gene fade c yeteneği ile ilgili eğer c yeteneği ile cypher tuzağından geçerseniz yakalnıcak ama killjoy'un hiçbir tuzağına yakalanmıcaktır
9- bu biraz eski bilgi: omen ultisi atmadan önce gölge formunda raze çantası atılırsa ulti iptal edilince çanta gene omen üstünde kalır ve hasar yer
10- gene eski bir omen bilgisi: omen ile ultinin gölge formunda iseniz gölgenize skye tarafından can basılabilir haritanın bir ucundan can alıp geri oyun pozisyonunuza dönebilirsiniz
umarım hoşunuza gider benim kendi bilgilerim bende interneten öğrenmiştim genelde oyun içinde azda olsa hatırlayıp uyguladığım taktikler bunlar sizlerinde güzel taktikleriniz varsa lütfen belirtin.Herkese iyi oyunlar

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
tam da ban yediğimde geldi bee neyse sağlık olsun güzel bilgiler bunlar kankam emeklerine sağlık

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Öncelikle merhabalar arkadaşlar bugün sizlerle az çok bilinen ilginç işinize belki yarıcak bir kaç bilgi vercem daha önce görmeyen duymayan arkadaşlarımız olabilir
eğer sizinde böyle değişik bilgileriniz varsa valorant hakkında yorumlarda belirtin
1- killjoyun tareti viper ultisi içinde göremez
2- sova ultisiyle sage duvarları üstünden zıplayabilir ( ben genelde birini rakibe atıyorum sonrakini duvardan atlamaya kullanıyorum)
3- reyna ultisi açıkken yorunun klonu görürse parlamaz yani gerçek yoru ayırt edebilirsiniz ( bu fixlenmiş olabilir uzun süre oldu reyna oynamayalı)
4-chamber tuzağının üstüne cypher kamerası atabilirsiniz
5- omen smoke yeteneği ile ascent A tarafı camı kırabilirsiniz
6- reyna göz yeteneğini arkanıza alırsanız önünde durduğunuz için rakibiniz gölgenizi görebiliyor dikkat eden oyuncu vurabiliyor körken bile
7-fade'de c yeteneği ecel'i atarken sage yavaşlatması astra girdabı gibi yeteneğin olmadığına emin olun çünkü yavaşlatmalara takılabiliyor
8- gene fade c yeteneği ile ilgili eğer c yeteneği ile cypher tuzağından geçerseniz yakalnıcak ama killjoy'un hiçbir tuzağına yakalanmıcaktır
9- bu biraz eski bilgi: omen ultisi atmadan önce gölge formunda raze çantası atılırsa ulti iptal edilince çanta gene omen üstünde kalır ve hasar yer
10- gene eski bir omen bilgisi: omen ile ultinin gölge formunda iseniz gölgenize skye tarafından can basılabilir haritanın bir ucundan can alıp geri oyun pozisyonunuza dönebilirsiniz
umarım hoşunuza gider benim kendi bilgilerim bende interneten öğrenmiştim genelde oyun içinde azda olsa hatırlayıp uyguladığım taktikler bunlar sizlerinde güzel taktikleriniz varsa lütfen belirtin.Herkese iyi oyunlar
Reyna ultisi olayi bir bug deil bilerek yapilmis bise knk fixlencek bise yok yani ve emegine saglk guzel bilgiler

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
9. bilgi hala oluyor omen ultisine raze q atınca kalıyor :D

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
eyw bu bilgiler işime yaradı teşekkürler

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
1. maddeyi bilmiyordum teşekkürler :)

Ultra Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
hocam 3. maddeyi ilk defa okuyup öğrendim eline sağlık

pil bitmek üzere
Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
güzel bilgiler bunlar dostum elinesaglik

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Güzel bilgiler olmuş okumak keyifliydi

Ultra Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
Reis harbi şaşırdım arasında bilmediğim şeylerde varmış hepsini bildiğimi sanıyordum ama yanılmışım yararlı olmuş

Efsane Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Killjoy tareti Viper ultisinde vursa çok bozuk kombo olurdu bu arada.

Ultra Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
beynime 6 mblık gereksiz bilgi yüklendi teşekkürler şaka bir yana işe yarar konu özellikle omen ile cam kırma

Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
7 HİZMET YILI
Gerçekten Oyun İçi Çok Faydalı Yararlı Bilgi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...